Mood yang tak best..huhuhu

Wednesday, April 02, 2008
Ari ni mood aku cam x best ckit.. huhu, tak tau nape. Rasa cam serba tak kena. Rasa rindu kt mak ayah, adik2, kwn2 semua..Rindu kt famili tu ok la, tp ni..apakahhhh?? Arghhhhh, aku x suke perasaan niiiiiiiiiii. Ker dh nk sampai masa ni?? huhuhuhu.. Aku dh setat mengarut dah ni. Ok la,ekceli, same like yesterday...i'm lost oredi. Dunno wat to express.. Anyhoo (ayat mas), like what i'm telling before, i was not to born to be a blogger or journalist or watsoever. i was born to be me... that's me then..hehhehehe.So somehow, stuck is everywhere..

Our pengurus lak, smlm je masuk jap. Ari ni tatau arr dia akan masuk ke idak. Kalau masuk pun,masuk arr, klu tak pun, yuhuu la..hahahah..aku tau dia bzi kt GDC ngn project..watsoever la... Forgot to mention, one of our team has just came back from India.. May May..So Welcome back May May. Tp rugi lak May May pi sana x borong sari banyak2. Bukan tak borong banyak2. Tapi x beli langsung.. huhuhu ruginya...Dia kate kt Hyderabad tu xder sari yang murah. Semua ribu2.. Sib baik la kitaorg pi Mysore tu,bnyk yg murah2 n cantik2..yg lam sepuluh ringgit mesia pn de. Cantik n kain dia pn OK. Besttt la kt sana. Kan kan?? No wander la klu sorang leh borong sampai berpuluh2 sari, termasuk aku.. huhuhu. Pastu some of us stuck kt airport Bangalore masa nak balik sbb terlebih muatan. Bukan stuck la, tp kene charge.. huhuhu. Well, i was not one of them then..hehehehe

Masa pas lunch tadi...smbang2 ngn Wan n Yus n Ajis, sambil2 baca Berita Hairan..terkejut lak aku bc kisah Sufiah. Yang sanggup menggadaikan diri di sana untuk menyara kehidupan dia.. huhuhu. apa nak jadi ni?? so sape2 yg tatau leh arr belek2 berita harian. huhuhu.Malas la aku nk citer. Aci dak?? Cuma terkejut je, dh lame x kuar citer pasal dia, tup tup kuar kisah yang tak best lak. AstarfirullahalAzimm..

Ok la..that's all for now.
Need to go now.
Ok la..till then..

WaAllahualam
Wasalam

5 comments:

fatal1ty said...

hahaha..sampai masa la tuh..jap nanti habaq kat En Anuar deh? hehehe

Jgnla xde mood gitu..Dub b moody ok
Whenever u get moody,rmbr dat we r all one. U r owez close to anyone dat u need and u are part of them. All u hv to do is
to connect to anyone and
rmbr Allah. Sink back into
urself, n feel ur connection n find strength and happiness.

Afida Anuar said...

Alamak, nk habaq pe kt En.Anuar ni???(cuak cuak) hahahhaa.
Perghhhh...kate2 yg sungguh mendalam!!!..
Ok la pas ni x moody dah..huhu
Mekasih mekasih:D

fatal1ty said...

Hah..mcm tula anak2 ganu!!
hahaha

Afida Anuar said...

Well, it's me then.. hihihi

putrixue said...

nnt i emel DPN tu ek..
bestnye bestnye...
eheheheh

to fida, mentang2 la u x kena excess baggage masa kt bangalore hr tu...dgn ini, saya mengisytiharkan bhw saya adalah antara mrk yg kene byr excess baggage, huhuhu...
hamik aku sbb shopping x ingat dunia...huhuhu

 

Browse