IIUM Alumni HomeComing Dinner.

Sunday, April 13, 2008
Terasa cam VIP plak, apabila aku n Syikin tiba lambat di tempat kejadian. Dinner dijadualkan berlangsung pada pukul 8 mlm, tapi kitaorg tiba hampir sejam kemudian, dekat2 pkul 9, gara-gara aku yang nekad tuk magrib di rumah, alamatnye kul 8 baru bertolak dari putrajaya... wuahuahaha.. Sib baik dinner tuh tidak dimulakan lagi. Menunggu kitaorang gamaknye. hahahaah, yer la kitaorang sampai je majlis pun bermula. Alhamdulillahh...

Masuk je dewan, nampak la kelibat Halim n Keon di hujung sana. Join depa la, lgpn x nampak dah orang lain yang dikenali saat itu. Eh, rupa2nya ramai jugak yang de kat meja tu. Haliazni, Apek, beberapa minit kemudian nampak kelibat Wahida lak, pastu syara. Pastu Aiza n Pakwe. Penuh la meja kitaorang ngn batch 012 n 013. Batch Maxis n Celcom. Hahahhahaha,

Makanan best jugak la. De masakan kampung n bandar. Dan yang best de kerabu mangga... Sodapppnye. So de la iringan muzik dr group nasyid mana entah,pastu de speech dr Autisme Organization, ckp2 pasal penyakit Autisme ni... tapi itu la sayangnye, kitaorang tak layan sangat sebab masing masing duk bzi menyembang n makan... huhu, maklum lah lame benor tak jumpa huhuhu. Tu pun ramai lagi yang tak datang. Kalau semua datang, uishhh mau runtuh dewan banquet yang agak kecik ni .Bukan nak kutuk dewan kecik , tapi memang benar pun dewannye agak kecik. Aku budget dinner ni diadakan di dewan besar CAC, tapi rupanye kt Bangunan Admin lak.. huhuhu Kalau dewan besar CAC tu memang gile luas la. Tapi sayang lak, tak ramai yang datang. huhuhu, so kalau buat kat dewan ni, walaupun tak ramai yang datang, nampak ramai jugak la orangnye.

Sedang masing-masing menikmati juadah yang lazat2, tiba2 puan MC, kasi ucapan menandakan majlis telah berakhir...Lorrr, makanan lam pinggan berlambak lagi, ni cam nak suruh halau balik je. wakakaka, tapi kitaorang tak endahkan arahan Puan MC tuh.

Makanan tetap dihabiskan. Apa yang nak tambah, tambah..kang rugi lak datang jauh2 tak makan dengan kadar yang sepatutnye ...huhuhu. Tapi rugi lak rasa tak sempat nak merasa roti jala. Bukan rezeki aku la tuh.. So pas makan, pe lagi. Bergambo la kitaorang ni.. huhu, pas luar dewan, kat lam gallery kt bawah. Ish ish ish..sedor x sedor dh kul 11.30..

So mmg masing-masing tak sabo nak balik la plak, cam Keon, dari opis terus mai dinner. Patut pun cam tak menyabo nak balik..hahaha.

Aku lak anto Syikin balik umah dia kt Wangsa Maju, n aku mnuju ke rumah cousin aku kt Taman Gombak Jaya, sebab dah janji ngn dia nk overnite kt ctu. Itu je la kisah dinner. Di sini de di selitkan beberapa keping gambar, sila la silau2 deh.
















































Ok la, till then
WaAllahualam
Wasalam

5 comments:

[palie] said...

ni ajer? issh2.. ape ni tiru trademark aku.. Well la.. till then la.. nk kene bayar royalty nie.. hehehe

Afida Anuar said...

Dh dr dulu aku duk ngadap blog ko hari2. Hari2 baca till then.. hahah.
kn aku dh ckp awal2 entry dulu, till then, ikut ayat palie.. hihihi

cikin said...
This comment has been removed by the author.
fatal1ty said...

ape nih Cik Fida?? gambo sumer blur aje..sape amik hah? hahahah

Afida Anuar said...

Itu la cik fadhil, gambar semua blurr, maklum lah kamera terlampau 'mantap'.. hahaha..

 

Browse