Let It Be..

Wednesday, April 09, 2008
Kebizian melanda sekelip mata. Banyaknye keje yang nak kene setel. Nak kene hantar hari
Isnin pun ada. Namun kul 6pm sudah pasti aku tidak akan berada lagi lam opis. kalau sesiapa yang nampak aku kul 6.15pm masih berada kt cubic tu,bukan aku la... hahaha, yer la..keje aku tidak menuntut aku untuk stay back smpai kul 8,9 malam. dan juga keje aku tidak menuntut aku untuk membawa keje balik ke rumah. haha..

Aku merepek lagi.. bukannye merepek, sekadar mencari-cari idea untuk aku meneruskan entry ini agar lebih mantap.

Ari ni pulak cam biasa, tiada yang luar biasa yang berlaku. Tiada UFO atau makhluk asing yang aku temui, atau apa2 paranormal activity yang bisa menggemparkan dunia,hihihi. Hari ini berlalu seperti biasa. Training and training and training. Tapi training hari ini tidak sehebat semalam. Walaupun banyak keje, tapi mengantuknya masih terkawal. Training nya masih dapat diadapt lam diri.

Rupanya, pasal Software Testing masih banyak yang aku kene belajar and fahami. Baru lah leh nak ckp, i was born to be a tester. hihihi. Kan palie kan? ko pun Software Tester musti ko lagi memahami life as a Tester. Well, it's software tester than. huhuhuhu
Well, so grateful to be part of this team. Seriously. hihi

Almost 6 oredi, need to pack n go back home. Home sweet home.
Kejap je ni. Ingatkan tak sempat nak apdet kt opis. Rupanye sempat gak, kuar bilik training lepak2 jap n apdet blog.. wakakaka, well..hihihi
Ok la.
Till Then
Wasalam

2 comments:

[palie] said...

xpe bz pun.. sempat jek apdet blog.. heheehe..

Afida Anuar said...

hahahahha..
well palie..it's me then.
hahhaha
palie jeles la tuh:P

 

Browse