Tulang Kepala Lutut..

Thursday, January 22, 2009
Mengapa dengan tulang kepala lutut aku ni ek? Asal malam jek, mesti rasa sengal. Asal rasa sengal jek, mesti malam. Kadang-kadang tahap kesengalan ni begitu menyakitkan sehingga ada ketikanya aku rasa macam nak chopp chopp jek tulang kepala lutut aku ni dengan kapak. Senang! Habis semua kesengalan tu hilang. huh!

(Sengal hilang, kaki pun hilang dik oiii!!!)

Jangan risau, aku takkan buat begitu. Tu hanya khayalan nakal aku jek. Heh!

Mungkin Dia nak sedarkan aku jugak kut, dah tua aku ni. Sebab tu la tulang kepala lutut aku ni selalu jek Dia kasi sengal-sengal sikit. Redha jek..... sakit tu kan Dia yang kasi. Tapi macam mana yer, nak hilangkan kesengalan tu? Dah letak minyak panas apa bagai dah, tapi still....adehhh sengalllnyer. Ada sesiapa ada petua dak?

p/s: Selain sengal, ada possibiliti dak tulang kepala lutut aku ni jadi sengau? erkkk...

Till then..

WaAllahualam
Wasalam..

16 comments:

saizulhafiz said...

kena start minum anlenne mcm aku.smua rasa sengal..sejuk sgt kot.hahahah

agHoo said...

da tua sgt ke akak oi hahaha..

Tirana said...

Fida..

Orang tua-tua kata sebab kuat minum air batu. Tapi kalau duduk dalam aircon lelama pun boleh jadi sengal gak..Agaknya kepala lutut tu dah masuk angin kot..hehhhehe

Khairi said...

tulang kepala lutut ni tempurung lutut tu ke fida?

sengal kat situ je ke kat lain takde? hehe..

saya ada petua, kalau sengal kepala lutut, ketuk sekuat hati ngn hand phone atau benda2 keras. hehe.

Afida Anuar said...

Saizul-->nampaknye kene beli anlene gold ni..yg 51 tahun ke atas tu..erkkk...

Arif-->hahaha itu la..rasa dah tua dah aku ni, aku sedar diri arif..dah separuh abad lebih setahun dah usia aku ni...huhuhu, tua la tuh..eheh

Kak Tirana-->Fida tak suka sangat minum air batu akak, kurang, kadang2 jek minum... Rasa kes aircond tahap kutub utara ni kut, pastu effek kene kat kepala lutut ni..masuk angin...huhuhu..adehhh..

Khairi-->heee..tempurung tu la..tempat lain, rasa setakat ni tade..erkkk...
Dah cuba dah ketuk ngn benda2 keras ni, tak jd pe2...tu yg datang idea nk chop2 ngn kapak tu..heh!

Anonymous said...

sian...muda2 dh sengal...
huhuhuhuhu

Afida Anuar said...

erkk... Dia nak kasi rasa..xpe, at least tau apa itu sengal...

muda ke? kan dah cakap ctu tua:P

natni said...

ke penat nek bas haitu xabes lg kak fida? lenguh woo dok lama2 dlm bas tuh, huhu

miezi said...

angin kot. urut dgn minyak angin :)

Anonymous said...

selalu main 'wau' ni... erkk..

Afida Anuar said...

Intan-->huhuh..sblum naik bas lagi dah terasa kesengalan ni tan...heeee

Miezi-->minyak angin? nanti akan dicuba...

Anon-->'wau' itu apakah? kecik2 penah gak arr main wau.. besar2 ni tak penah pulak... erkk...

~~Noli said...

akak..jgn minum air berais..lalalala

Afida Anuar said...

akak tak minum noli...dah lama tak minum...~lalalala~

syahza said...

saya juga begitu... siap kene lipat mengkarung lagik mcm pompan preggy lak rasenye..

Afida Anuar said...

huh.. ye ke cik toin..eheh

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes

 

Browse