Kekasih..

Tuesday, January 20, 2009
"Hah! Kak Nor senyum sorang-sorang baca message, ni mesti kekasih Kak Nor bagi message", Huda adik aku yang baru masuk darjah 1.

"Kekasih? Kekasih tu apa Huda?", aku

"Tak tau", dia

"Habis yang Huda pandai sebut kekasih tu", aku

"Huda tengok dalam tv, bila kekasih dia bagi message dia senyum jek baca", dia

huh!

Tv punya pasal, pandai pulak dier yer...

p/s: Kak Nor mana ada kekasih la dik, eheh!

Till then.

WaAllahualam
Wasalam.

10 comments:

nahmy said...

bukan takde...cuma belum ada lagii. tp kekasih 'hakiki' yg dicari ttp ada & kekal...yg tiada mula & tiada akhirnya...

Anonymous said...

sudah tersenyum2 membaca sms
klu bkn kekasih, siapa lagi yg bole bt begitu...heheheh

niwtode said...

salunye aku senyum bace SMS tak kire dari sesiapa pun. asalkan sms tu kelakar.

betoi dak fida?

:.Yus.: said...

erk..cmni sshla nk bc msg..nnt org kt kekasih plak yang anta msg..padahal senyum sb msg tu lawak :p

tp kn akak leh jd point nih.klu de org tny kekasih ke yg anta msg..nnt jwbla 'xdela msg ni yg kelaka.tu yg gelak'..erm..da dpt idea dh.hehe tq akak ;)

~~Noli said...

haha..sy pon nk ckp camtuh la yus..haha

Khairi said...

fida, cuba forward kat saya, nak senyum gaks. :p

diana said...

kalo dpt sms pastu gelak sorg2 agak2 sape plak yg bg sms tu ye..:-S

:.Yus.: said...

kamu xleh wat cm saya cik noly..saya dh tau dh kamu msg ngan sapa..hehehe :p

Afida Anuar said...

Nahmy-->erkk..heee..belum ada lagi. Tapi Kekasih hakiki tu memang sentiasa kekal...

Anon aka Ayah Su-->kawan pun bole, yang kasi msg lawak n kelakar..eheh

Edot-->betul2 tu edot..ekekeke

Yus-->hehehehe..snyum sbb kelakar dengan senyum 'bermakna', mungkin lain gak noo..dapat idea apa yus? eheh

Noli-->Kat yus jek? kat akak tamo buat? erkkk

Khairi-->Nak 4wd camne khairi. ni perbualan antara dua sahabat. Rahsia! ekekekkekekeke

Diey-->Cuba teka sapa? takkan raju kut diey...eheh

Yus-->akak pun tau noli msg ngn sape..ekekekeke

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes

 

Browse