Penyelamat..

Tuesday, January 13, 2009
Ingatlah wahai saudara saudariku sekalian, hanya Allah swt yang boleh menjadi penyelamat manusia di dunia mahupun di akhirat. Bukan barisan nasional. Bukan parti islam semalaysia. Bukan parti keadilan rakyat. Bukan Pak Lah. Bukan Tuan Guru Nik Aziz. Bukan sesiapa. Hanya Allah.

Sekian, sekadar peringatan untuk aku dan juga untuk semua.

WaAllahualam
Wasalam.

19 comments:

saizulhafiz said...

bgs2...nati kena cr yg pas plak post skali ek gmbr...

Afida Anuar said...

hahahaha..itula, aku cari2 gok yg pas punyer, tp tak jumpa. terjumpa yang umno ni haa...uhuhu

miezi said...

Kalau dapat sila upload cepat2.

Nway, kampeni aku pun block internet, tp bukan di floor aku. Prejudis, tp aku suka. Hangen je dak-dak floor bawah.Tak dpt byngkn kehidupan 8-5 aku di sini tanpa internet, mao mati kebosanan gamaknya.

blk nnt cpt2 tgk. bagus video tu. somehow, aku addicted mendgrnya :)

It4Ch1 said...

budak2 pun tolong kempen. bgsnye.

Afida Anuar said...

Miezi-->baik, klu jmpa akan terus diapload..eheh.. klu kampenih aku, bukan satu floor jek, semuanye diblock..uhuh.sib baik blog tak kene block..heeeee

ok ok..nk tngok arr nih.eheh

Mus-->baguskan mus..itu lah budak2 pn kene kempen sama.. adehhh....saspek betul la kat diaorang ni...

agHoo said...

bayor bape ya sorang tuh??wakaka

Afida Anuar said...

Dapat chupa chup kut sorang se..erkkk

agHoo said...

acu try tgk nih

http://siputonline.blogspot.com/2009/01/pesanan-ustaz-azhar-idrus.html

Afida Anuar said...

Lar.....camne nk bukak link ni kat opis ni?? eheh..

aisehh..ni yg tak sabo nk dengar apa ustaz azhar kata nih..heeeeeee

Khairi said...

tak balik ngundi ke fida?

eh mana template semalam?

err.. kasi saya la heheheheh

Afida Anuar said...

InsyaAllah balik mlm ni khairi. Amik cuti khamis n jumaat..heeeeeeee....

x sabo nak balik ni. orang kg cakap meriah sangat kat sana....

template smlm dah tukar, cam tak seswai jek ngan jiwa sy..eekekek.. awk nak ek? ..tp kan, klu awk tukar template tu, nnti shout out, list2 kat tepi tu semua hilang, so kene buat balik..nak selamat baik save dulu script2 tu sblum tukar template baru...

sy amik kt cni

http://btemplates.com/2008/12/11/summer-love/

Maslina Zolkepli said...

org buat banner tu takdak akai.. dia ingat rezeki ni manusia aka umno yg bagi kat dia.. pdhl rezeki ni Allah yg bagi.. dah la tu suruh budak2 pulak pegang sepanduk tu. mmg mempergunakan budak2 betul. tapi takpa. aku tau PAS akan menang pilihanraya kali ni. wpon ada org bg komen kata pilihanraya kecil ni tak penting sbb tak merubah senario politik terengganu, tp aku rasa sebaliknya. ni lah peluang rakyat nak bagi mesej kat umno. klo umno kalah, panas bontot lah najib. dia tau lah rakyat takmau dia jadi perdana menteri. plus, klo tak penting, apasal najib, anwar ibrahim suma turun ke kt?
anyhoo, selamat pulang ke kg fida. ko pun ngundi gak ker?

diana said...

hehe..jgn lebey2 ye fida..kang x pasal2 dpt 50 komen..;-P

keon said...

salam.. first time lak aku 'terjun' dlm komentar ni.. btw.. mmg aku sokong statement mu itu... 'kita' sering lupa...

Afida Anuar said...

Maslina-->betul2 mas..aku stuju apa ko kata tu..bagi aku walau sekecil mana pn pilihanraya..tp kalau dah namanya melawan umNO..mmg amat penting!!! eheh

Yeap..aku balik kg nk mengundi la ni mas.. InsyaAllah undi aku akan buat bontot najib tu panas..erkk..heeeeeee

Diey-->hahaha..aku x lebih2..secukup dan sesedap rasa jek ni...eheh

Keon-->Salam..'terjun' jangan tak 'terjun' keon..heeee

btw. aku tak rasa 'kita' sering lupa. Cuma aku rasa 'kita' selalu buat tak tahu..buat tak endah..buat pekak telinga..erkk...

waAllahualam.

agHoo said...

hehe gi la tgk kt umah..dalam tu ada jgk ckp penting ke xpenting involve lam pilihanraya walaupon ianya hnya nmpak kecil dimata mnusia..


p/s:-setiap pemimpin yg kita pilih didunia,akan bangkit bersama di akhirat kelak..

Afida Anuar said...

huh..insyaAllah, balik rumah nnti terus bukak..heee

p/s: jom balik ganu..eheh

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes

 

Browse