Khas Untuk Baanu..

Friday, October 31, 2008
1.Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
Cinta Yang Maha Esa
Famili
Kawan-kawan
Mr.Lappy dengan Internet Connection sekali
Mr.Nighthawk Black
Tepon Nokia yang kurang mantap pemberian adinda.

2. Apakah benda terakhir yang anda beli dengan wang sendiri?
Air 100plus dari vending machine kat opis ni. Seringgit jek:D

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan anda?
Kat rumah je la.

4. Berapa lama anda rasa hubungan anda akan berkekalan?
For future relationship, harapnya hingga ke syurga.Aminnn

5. Adakah anda sedang di lamun cinta?
Erkk..Yer..Cinta dalam hati:)

6. Dimanakah restoran terakhir anda makan malam?
Erk.. Deli Mas kut. Dengan Azeze dan Halimah. kan kan?

7. Namakan buku terakhir yang anda beli?
IMAN, tak ingat nama penulis arr.

8. Apakah nama penuh anda?
Nor Afida binti Anuar

9. Anda lebih senang dengan mak atau ayah?
Mak.

10. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Nabi Muhammad S.A.W

11. Christina atau Britney?
Dua-dua reject

12. Adakah anda mencuci pakaian anda sendiri?
Yup. Penat wooo...

13. Tempat yang paling seronok anda mahu pegi?
Balik kampung

14. Pelukan atau ciuman?
Ni tuk belum kawin ke lepas kawin? Kalau belum kawin, haram weh nak peluk cium. Kalau dah kawin, peluk cium dan apa saja lah untuk si dia.heeeeeeee. Nakal sket ari ni. Ngeh ngeh ngeh..

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag anda
Kenal kt company ni
Satu team
Senyuman dia manis
Hari ni dia pakai baju kaler hitam.
Kat telinga selalu je sangkut earphone kaler putih.

16. 8 perkara yang amat saya gilai
Mr.NightHawk Black
Bintang
Internet
FlyFm
TomYam
Sup
DoubleCheeseburger
Kek Coklat

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
Ok ok ok
Owhh ek!
Habisss lar..
Biar benar!!
Poyo jek
Bior je la
No hal
Baek bunda
Baek ayahanda

18. 8 buah buku yang paling terbaru di baca (magazines also can?)
Power of Now
Excuse Me your Life is Waiting
Life Is An Open Secret, You, Me and We
Iman
Ayat-ayat cinta
Too soon old, too late smart
Majalah keluarga
Majalah wanita

19. 9 lagu yang boleh saya dengar berulang kali
Menanti Di Barzakh - FarEast
Disturbia - Rihanna
Me vs Everyone - Forever the sickest kid
This is Me - Demi Lovato & Joe Jonas
Fall For You - Secondhand Serenade
Crush - David Archulate
Ketika Semuanya Harus Berakhir -Naff
Sepasang Kurung Biru - Khairil Johar Johari

20. Perkara saya pelajari tahun lalu
Hidup ini sebenarnya indah

21. Mangsa tag seterusnya
Erk...Palie

Okay, tu je Baanu, Hope u puas hati dengan all the answers given. Heeee....

I'll be here again..
The same me..
Until next entry..

WaAllahualam
Wasalam..

3 comments:

baanu said...

puas puas very very very puas kaka fida...

kak fida pun suka chocolate ye??

tak sangka kak fida ini nakal...huhu~~

;p

Hafeez N. said...

Saya pon tak sangka Kak Fida ni nakal!

buwek!

haha!

Afida Anuar said...

Baanu->Suke kek coklat. Coklat pun suker gak..heee.. nakal ek?heee

Hafeez N->Eh, aku pun tak sangka aku ni nakal. heeeeeeeeee..
xpe2, sekali sekale nakal. secukup rasa jek nakal tu. x salah rasenye..eheh!

 

Browse