Perut Nasi..

Friday, December 26, 2008
Lunch time tadi, member-member opis ajak aku pergi lunch dekat resipi rahsia. Tapi aku menolak, nape entah aku tak mahu pergi lunch kat sana. Sebab tempat tu berahsia sangat tentang resipinya kut, heh! Tapi Alhamdulillah, rezeki untuk lunch hari ni, Baanu yang baik hati telah belanja aku kebab. Terasa sedap sangat kebab yang aku makan tadi. Hari-hari lain makan macam biasa jek rasanya. Mungkin sebab free kut..hahahaha, Anyway Baanu, thanks for the kebab. Lain kali belanja lagi eh. erkk..

Dah makan kebab tengahari, maknanya petang nanti, sah aku akan cari nasi jugak untuk mengisi ruang lingkup perut aku yang agak kempis (perasan) ni. Entah la, tapi kalau satu hari aku tak bertemu dengan nasi, rasa macam tak sah je hidup ni. Rasa macam something is missing somewhere.huh! Dah perut aku perut nasi, nak buat macam mana kan?

p/s: Kalau la suatu hari nanti aku ditakdirkan tercampak ke obersi sana, yang menuntut aku mungkin makan roti jek hari-hari...gimana la ek? Konfem hidup aku setiap hari tak sah jadiannya. erkk...

Until next entry..

WaAllahualam
Wasalam..

14 comments:

miszacasian said...

ceh!
rugi tak ikut kak fida stay kt ofis jer..
klau tak dpt mkn kebab free..
huhuhu..

baanu, i nk kebab gak!
=P

Tirana said...

Huaaa..perut nasi..macam kak tirana jugak la dulu2..tapi sekarang ni sehari dua kalau tak jumpa nasi ok lagi.. Makan buah saja pun kenyang..hehehe

saizulhafiz said...

nasib baik dpt projek dkt mesia..kalo dkt Italy xjumpa nasi la fida.asyik pekena pasta je.eerrkkk mau mati slera t

noli said...

kak, ptg nih pasar mlm..leh carik kebab nih..huhu

Afida Anuar said...

Wawa-->heee..itu la, klu idak dapat makan kebab free..baanu jangan marah arr, i bgitau kt semua orang..eheh

Kak Tirana-->Heee, sehari okay lagi akak klu tak jumpa. Masuk dua hari, rasa lain mcam dah perut..hahahah

Saizul-->Erkk... jd tak sah hidup hari-hari..hahahaha.. Nak wat cmne, perut aku perut melayu saizul..klu mung aku wase dokpe la makan pasta or roti jek hari-hari.. eheh

Noli-->Tadi baanu belanje kyros kebab..bukan kebab biasa2..heee..
owhh yer, petang ni pasar mlm... erkkk noli, kebab ayam satu...eheh

mylife said...

bestnye kebab..nk g psr mlmla..nk beli kebab..heee..klu de org banje agi best..ujung2 bulan nih..hehehe

miSs dee 4 dino said...

fida..
sama ah kita..
aku pun sehari tak jumpa nasi tak sah..walaupun aku nie pencinta pasta n cheese as well..tp nasi tuh cam wajib gak la at least once a day..bru rasa lengkap aku makan..hehehe

Afida Anuar said...

Yus-->takpenah rasa lagi kebab pasar mlm cemane yus. Pasar mlm pn akak pi setahun sekali..uhuh..

Ida Comel-->uhuh..kita serupa rupanya..eheh..betul2..makan banyak mana pasta or roti pn, still rasa tak kenyang... erkk..:D

Kehelan said...

best makan nasik mak masak... hihihhihi

Afida Anuar said...

whuaa dah lama tak makan nasik mak masak... kay saje je wat orang jeles:P

putrixue said...

meh dok sini...kita makan fast food je, huhuhu...

Afida Anuar said...

erkkk..fast food je? slow food takde eh kt sana?..eheh..

Maslina Zolkepli said...

ape la korang ni. dok india berbulan2 tu pun still cari nasik gak ke hari2? isk isk isk.. patutnye gunekan masa tu utk makan dominos sampai muak! hohohoho

Afida Anuar said...

eheh..kt sana pn aku makan nasi gak hari-hari mas..domino pizza tu kekadang jek..erkkk..

 

Browse