Pergi...

Saturday, August 09, 2008
Hari ini.. dia seakan merajuk denganku.
Tatkala aku begitu memerlukannya,
Dia pergi begitu sahaja....

Dan bilamana dia pergi..
Aku pun terpaksa pergi...

Moga ketemu lagi bilamana dia sudah berada di sampingku..

WaAllahualam
Wasalam...

13 comments:

M@YaZ said...

Kak Fida mencarut~~!

Afida Anuar said...

Erkkk....Mencarut apa lak ni ajat?? huhu..
akak ada tersalah bahasa ke? huhu lagi...

putrixue said...

hahahaha..

ada perkataan yang dicoretkan itu berlainan makna di indonesia dan di malaysia...

eheks...

Afida Anuar said...

Aku edit balik la..
huhuhu
aku tatau lak maknenye lain kt mesia..huhuh

Khairi said...

hooooooo mencarut yeee... nak kena niii.. hehe..

alah dah delete ke? takde pun.. ooo it never exist.. huhu

Afida Anuar said...

Hahaha..takde niat pn nk mencarut Kayree.. sy tulis perkataan indonesia, butuhkannya.. means perlukannya. Sy tatau lak kat malaysia ni butuh tu di defined lain..huhuhu.. Ampunnnn pakkk..

Dah ajat tak abis2 kate mencarut, sy edit je la.hhuhuhu

Khairi said...

ER FIDA,

ARE U IN LOVE?

NGEEEE :D

Afida Anuar said...

Erkkk...entry ni sound cam sy in love ke?? huhu..DIA tu sebenarnya idea la, time sy memerlukan idea untuk mencoret2 ni, idea tu x mai lak..huhuh

frankly speaking about falling in love..huhuhu, i used to..before. It was a long time ago and believe it or not,nobody knows about it including that love.. and now it's gone. donno why out of sudden that love is gone..

And now, i'm looking that different rythm of heart beats again, but in other version....ngeeeeeeee:D

Alamak, pengakuan berani mati nih! huhu..

Kehelan said...

amboi laa beraninya dia!!! kna masuk paper lama ni!!!

2 ari tak baca blog!!!

agHoo said...

wah!!

Afida Anuar said...

Kay-->masuk paper lame ek?? ingtkn masuk headline tuk ari ni kay.. hahahaha... sje buat2 berani ckit. Sy ingtkn sy ni penakut..rupanye berani gak sikit2..ngeeeeeeeeee

Aro--> :D

Palie / Fadhlie said...

fida mencarut + koya.. hahaha

Afida Anuar said...

Sob sob sob.. sampai ati ko ckp cenggitu. Takde niat pn aku nak mencarut palie.. sob sob sob lagi..

aku tatau pn kt mesia tu maksudnya lain..sob sob sob lagi..

Koya tu ada la kut sekali sekale, secukup rasa.. alah..ko pn penah koya gak! Eceececec,tak ngaku la tuh.

 

Browse