Kerana Doa...

Monday, March 14, 2011
"Kak Nor, kenapa tak balik kampung? Semua orang cuti ni!!", Huda

"Kak Nor bukan cikgu la sayang, kalau cikgu baru boleh cuti...", saya

"Habis tu Kak Nor jadi lah cikgu kat sekolah Huda, pelissssss Kak Nor...pelisssss", Huda

"He he...Huda..Huda"


Apa pun, kanak-kanak sekolah sekalian... selamat bercuti!!!
Kanak-kanak memang bahagia lah..

PS: Kerana doa...

14 comments:

Pn Kartini said...

assalamualaikum my dear..:)

jangan jeles yaa akak duk tgh bercuti2an nii...!:)
cuti2 pun ...kena menanda kertas ujian gakk niii;)

pe2..take care ya!

intan.maisarah said...

hehe

musim cuti sekolah
penuh la shopping mall dgn mereka

nurkass said...

hehe..
samalah kita fida..
kena keje kan..haihhh..penatnye..

Afida Anuar said...

Kak Tinie-->Waalaikumusalam my dear kak tinie, hehe, tak jeles pun...tak jeles pun...

haaa, jeles jugak la skit..sikit jah. Tp jeles kat budak2 lagi:D... apa pun selamat menanda ya kak. Nak siap2 pi keje dah ni..Wasalam..

Intan.Maisarah-->a'a kan, patut la...hehe

Kass-->jom kass..pi keje...uhuk uhuk

sahromnasrudin said...

assalamualaikum sahabatku..

saya terlupa ari nie cuti skolah..patutla jalan clear je hehehehe

eDoTz said...

comelnye adik fida ajak jadi cikgu kat sekolah die :P

Mutiara Bernilai said...

salam my dear Afida..

:)

wah, rindu zaman sekolah! ade cuti byak kn? :)

nway, mutiara dulu pnah bcita-cita nak jd cekgu..tp xkesampaian :P

luvs~

Adinda Amy Sensei said...

selamat bercuti..

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Emm saya pun mcm cikgu Tinie jugalah, cuti2 ni mmg cuti betullah, menanda kertas pun semua dibereskan sebelum cuti. Mcm biasa, buat berkebun utk keluarkan peluh dan baca2 buku utk tambahkan pengetahuan sementara cuti masih ada!.

Afida Anuar said...

Sahrom-->Waalaikumusalam sahrom..haaa, betul2..patut la pagi tadi tak sesak jalan kat depan rumah ni..

Edot-->haa, tu la edot, tiap kali sembang dengan dia, tu la dia. Nak suh aku jadi cikgu kat sekolah dia..hehe

Mutiara-->salam my dear mutiara..Itu la, rindu zaman kanak2. Gembira..
fida pulak mutiara, peluang tuk jadi cikgu depan mata, tapi fida tolak pasai nak jadi apa yang fida jadi skrg ni kononnya haa...pastu baru2 ni apply KPLI, tak dapat. Rezeki kat sini lagi gamaknya.

syg sokmo~

Adinda-->haaa, fida tak cuti amy!!..jelesnya dgn amy

Tajnur-->Waalaikumusalam wbt..Amboii Tajnur..sebelum cuti dah beres tuh, mmg nikmat betul la cuti tak sangkut dengan kerja2 tanda menanda..wahhhh ada kebun! Ni mesti kebun bunga ni!..bisakah ku petik sekuntum bunga di kebun? he he he..

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Alahai, cuma kebun pak Awang je. Tanam pelbagai jenis sayuran organik termasuk sawi jepun, kailan, sawi kerinting, salad dan bayam hijau. Mmg rasanya manis dan rangup sebab tiada penggunaan sebarang jenis racun! Nak petik bunga? Mmg tak ada sebab x minat bunga, kalau adapun bunga tahi ayam je itupun tersilap tertanam benih, ingatkan `ulam raja`!

MaizaC'Joe said...

Assalamualaikum akak

hehe.. krj mcm kita jng hrp dpt cuti mcm cikgu tu.. jeles nyaaa... tapi bila dah start cuti tu.. nak masuk krj mula la... hehe

aliff muhammad said...

Afida,

Aliff pun cuti lagi...tapi cuti sakit la.. empat belas hari.

Afida Anuar said...

Tajnur-->Waalaikumusalam wbt..Bunga tahi ayam pun, tahi ayam la Tajnur..heehee. Tetiba saya terkagum pulak, kat mana tu yer,mana la tau kalau terlalu ke..boleh singgah dan dapat sayur free.. ;)

Maiza-->Waalaikumusalam mai.. Tu la pasal, ala..kalau cuti 2 hari tu pun susah nak masuk kje. Berat hati. Monday blues..ah macam2 la..hehe

Aliff-->woww aliff, cikgu pun cuti seminggu je..hehe. kalah cuti cikgu;). Aliff..moga cepat sembuh!

 

Browse