Mithali..

Thursday, February 26, 2009
Ada bakat jadi ibu mithali ni....

Kan?

errkkk.

(Perasan!!)

25 comments:

Kehelan said...

x nmpk gmbr pun lg... kna tunggu lunch time karang...

sitizero said...

ahah!
;)

Nuar said...

ahaha.. xlame da tu.. cm bg hint je nih.. =P

Palie said...

lawa x lawa x? hehhee...

Afida Anuar said...

Kay-->nape kene tunggu lunch baru bole tengok gambar?? konpius2? kt cni, klu tak leh tengok gambar, mmg sampai bile2 la tak leh tangok..heee..xpe2. x tengok gambar pn tape..baca jek;)

Hid-->erkk ;)

Nuar-->erkk..bagi hint apa nye. Bayang dia pun tak kelihatan lagi nih..erkk.gagagaga..

Palie-->apa yg lawa? aku? ke Umar? ehehehe...aku tau la gambar yg ko amik tu lawa:P

Khairi said...

fida..

dia nak susu tu.. keh keh keh..

LeLs said...

wah2..

sudah tahu dah mengapa kak fida letak gambar nih..

*hint* ke,kak fida..??

jgn lupa jemput..!!

M@YaZ said...

emmm ... tak seswai2x ..

anak sendiri ok kot .. ini anak orang lain .. Haha

:.Yus.: said...

moga2 cptla berjangkit ye akak..hehe

miSs dee 4 dino said...

hhahah..fida..siot jek..letak seh gambar tuh..nak letak gak ah..
ciri2 dah ade..bilenya??tgu~

Kehelan said...

eheheh....

bau baby yg enak!

fida... bagus2... bleh jadi pengasuh! ekekeke

agHoo said...

da kemaruk neh..hehe

diana said...

hehe..bakat terpendam..:-P

Tirana said...

boleh jadi ibu mithali tu..kekekeke

Afida Anuar said...

Khairi-->wah tau tau jek awak time baby nk susu...mmg time tu dia nak susu pun..tp ibu dia gi mandi jap..erkk..sy tulun calmkan dia smntara ibu dia datang kasi susu...heeeeeeeee

Lels-->tade kaitan ngn hint pun..sje je aku letak gambar ni..rasa mcam comel..eheh..apa pun, bila tiba masanya nanti..insyaAllah aku jemput ko..wajib;)

Yus-->Itu lah, moga cepat berjangkit..insyaAllah..erkkk

Ida-->hahaha, jangan jeles aku letak gambar ni..itu la...aku dengan sabarnya menanti saat itu..cheewahh..

Afida Anuar said...

Kay-->betul..suke bau baby..whuaaaaaaaaaaa tamo jadi pengasuhh..nk jadi ibu:P

Aghoo-->alamak...kemaruk ke? lebih kurang la:P

Diana-->semua org perempuan mmg ada bakat ni..kamu pun same;)

Kak tirana-->InsyaAllah akak..doa2 kan la ek...

Afida Anuar said...

Ajat-->same jugak, x kira anak orang lain ke, anak sendiri ke. heeeee

p/s:Baby Umar tengok aku dengan penuh sifat keibuan tuuu..eceh..

putrixue said...

fuiyoooooo mak fida..

nnt i suruh anak i panggil u mak fida eh...

p/s: bila masa la aku ada anak la ni...

Afida Anuar said...

mak fida?? macam tak best la im..panggil kak fida la..heeeeeee..

p/s: bila masa? suatu hari nanti..ekekkke

Nuar said...

ahaha.. cpt fida.. cpt.. hahh... mybe aku pegi klu ko wt mjlis.. klu xde btembung ngn mane majlis.. lgpun dkt je ngn umah mertua aku.. :D... gudluck..

Maslina Zolkepli said...

femes tol gamba ni. bayar royalti weh~~ muahahahhaa,,, comel tul baby tu. sape la mak dia gaknye.

tapi takbestnye dia letak tgn dlm mulut. mak mana la biar anak dia kelaparan nii... aiyoyo...

Afida Anuar said...

Nuar-->insyaAllah..aku doa time tu tak bertembung ngn mana2 majlis..wajib datang tuh... (entah bile pun aku tatau.huhuhu)

Mas-->hahahha..royalti la pulak..adehh..Itu la mas, chuuumel sangat baby tu, sapa entah mak dia..ahaksss..
mak dah comell, tp biar baby dia ni kelaparan pulak..haihhhh:P...

Anonymous said...

buweeek..
hahahaha

Afida Anuar said...

huh:p

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes

 

Browse