Bila Nak Kawin?

Tuesday, May 06, 2008
Alhamdulillah, demam pun cam dah ok hari ni. Tekak je sakit ckit. Thanx to Mekdi sebab belanje air barli 2 botol n 100Plus sebotol semalam. Katenye leh sejukkan badan. Walaupun tak sepanas semalam, tapi dah beransur sejuk dah sikit. Sepanjang hidup ni aku tak penah pulak try minum air barli kalau demam. Biasa aku telan panadol je. Ni la 1st time aku belasah barli.huhuhu.. Ape2 je la. Pastu Cik Fadhil suh minum air limau nipis ek? huhuhu, balik kang kalau sempat singgah kedai leh beli limau nipis...tapi pe pun, at least hari ni aku leh mai keje. Kalau idak, zeze terpaksa la naik bus gi keje sebab dia dah tak de kereta.. huhuhu. Itu la, sape suh ko antar kete ko balik kampung awal2..wakakakakaka

Owh, lupe..tahniah tuk zeze sbb akan terbang ke Chennai sabtu nih, ni memang konfem sbb ticket flight semua dah book.. wahhh dah semakin sunyi block A pangsapuri tuh..dh la mggu lepas Sal pi Hyderabad..minggu ni ko plak.sape nak usha aku dh pasni ek? hahahaha. Eh, ke aku yang selalu usha ko zeze?? winkkkkk :p
Sebelum terlambat nak gak aku wish Lili, besday dia hari ni.. "HEPY BESDAY LILI, MOGA DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN DUNIA AKHIRAT. AMINN". So hari ni, kitaorang pakat sambut besday dia kt pantry.. Nak termuntah gak la aku telan kek apa-entah-nama-dia. Cepat muak la kek tuh, bagi aku la sebab aku belasah banyak sangat kut..tapi bestt la seyes, terutama yang chocolate tuh!! hahaha. Memang pandai la sape yang pilih kek tu:D

Time celebrate besday lili kt pantry..ala aku sempat jeling jek..huhuh


Time ni duk bzi potong kek sarawak yang saizul bawak..isk, nape tak rasa cm kek sarawak pun saizul??hahahhha
Masing-masing bzi pasang lilin..Besday girl, duk sengih tuh..:D


Hepynye masing-masing..

Best2 kek nih..tapi nama pe aku tatau:D

Bila Nak Kawin?? hahahah postpone dulu la, tadi cam de idea nak tulis pasal Bila Nak Kawin?? intro kt atas dah panjang nih..hahahaha..

Sampai ketemu entry akan datang.
WaAllahualam
Wasalam

2 comments:

[palie] said...

wahh kek.. futuristic tuh.. huhuhu..

Afida Anuar said...

Owhh futuristic ke nama kek tuh? wah wah wah..tau ko deh..

 

Browse