MB Di Hati Mahkamah, Bukan Di Hati Rakyat..

Tuesday, February 09, 2010
Mahkamah persekutuan pagi tadi mengishtiharkan MB perak adalah zamry.

Sekian.

PS: Sapa tau bus apa yang cross the ocean?

15 comments:

Maslina Zolkepli said...

network bus? pandai je aku. kabel merentasi lautan. hehe.

Afida Anuar said...

eh logik gak jawapan network bus tu, budak IT la katakan...tp bukan tu jawapan yg aku cari..sori mas..hehehe.

Tirana said...

at last, selesai jugak krisis di Perak ye... walaupun yang jadi MB tu bukan pilihan hati..hehehe..

Bus apa cross the ocean? Airbus kot..hehehe

nahmy said...

hati mahkamah pun kita kena jaga juga tauuu...hati rakyat apa classss!

p.s: bus saya tak tahu tp submarine scorpene saya tauuu...la

Khairi said...

Sy rasa kak tirana betul airbus. betul tak? :)

tajnur said...

Salam!
Selagi Daulah Islamiah tidak tertegak di dunia ini, selagi itulah nasib rakyat tidak terbela dan siapa pun tak ambil kisah rintihan rakyat krn itu bkn nasib mrk!

kakna said...

jaw sy airbus jugk kot..

Afida Anuar said...

Kak Tirana-->hehe,bukan pilihan hati fida jugak, tapi redha je la..mungkin ada hikmah dari Allah. Allah Maha Mengetahui apa yang kita tak ketahui.. hurmmm..airbus salah..hehe..

Nahmy-->apa kelas hati kita ni kan..sabo je la..sampai masa mahkamah akhirat nanti tengok la...
hehe..yg tu pun salah nahmy..

Khairi-->salah!..bukan tu jawapan yang sy cari..hehe

Tajnur-->PRU ke 13...kemaskan barisan..mantapkan serangan..insyaAllah satu hari nanti undang-undang Islam yang Maha suci itu akan ditegakkan...

Kak Na-->maaf kak na..jawapan airbus salah...



Jawapan utk soalan itu ialah.. COLUMBUS...hehe

boy said...

MBHM
menteri besar HARAM MAMAK
wakaka....

jwpn dia bus-c-kal

Afida Anuar said...

boy, dah bagi dah jawapan kat atas tu..Columbus;)

pandai2 la diaorang2 ni jawab sok bila kat akhirat..mahkamah kat sana lagi adil dan saksama..waAllahualam.

unclejoe said...

ALAAA BARU HARI NI BUKAK ... UJ MEMANG JAWAPAN TUH....HEHEHEH

Khairi said...

columbus tu sejenis awan kan.

comulonimbus tahu la sy hehe.

haa... kalau mcm tu, tempat awak sebelah kira secured! refer pd entry lepas2 hehe.

Afida Anuar said...

UJ-->ye ke..mcm tak caye je..musti UJ jawab airbus jugak..hhehehe..

Khairi-->erkk..pelayar la khairi si columbus ni..eh ke pengembara ...tp yang pasti bukan awan:P

Nurul said...

kalau Airbus (jenis kapalterbang) takleh kira ke? :)

Afida Anuar said...

Tak leh kira gak...ngeh33

 

Browse