Pelik Tapi Benar..

Thursday, June 12, 2008
Hmmm... ramainye orang tegur apabila aku tidak berupaya mengapdet blog. 2 hari tanpa sebarang entry, adalah sesuatu yang agak pelik tapi benar. Namun, aku biarkan jua. Nak kata malas, ada juga la sedikit sebanyak berkabung dalam diri. Tapi itu tidak boleh dijadikan alasan!Mungkin juga disebabkan sekarang ni aku sedang pulun untuk menghabiskan buku yang sedang aku baca. Maka blog terpaksa aku korbankan. huhuhu...cian dekat blog.

Hari ni juga, team aku kalah futsal. Sesuatu yang pelik tapi benar. Hahahaha, sebab kebiasaannya, kalau mein futsal pasti team aku menang. Chewahh, cam berlagak... Tapi hari ni aku diuji, kemenangan tidak berpihak kepada team aku, tapi team Norah and the geng. Syabas Norah. Pheeewitt.

Tengah-tengah taip entry ni, cik Muni pulang. Awal dia pulang. Sesuatu yang pelik tapi benar. Kebiasaannya pukul 1.30 nanti baru sampai. Ni tak sampai 12.30 dah balik. Apa pun, home sweet home! Eh layan bola la kejap. Portugal tu. hahahaha. Walaupun bukan team peberet cam Italy.. tapi best pe Portugal. Sebab ader adik aku main. hahahaha. Sesuatu yang pelik tapi benar. Apa-apa la. Sekadar coretan merapu untuk hari ini. Selamat Malam semua.

"JANGANLAH KITA HIDUP DI DUNIA UNTUK MENDERITA DI AKHIRAT"

WaAllahualam
Wasalam

6 comments:

noor munirah said...

Fida. ko kan "blogger tegar". Ko wajib update blog hari2 tau.. kalau kau xupdate kesunyianlah mereka2 yang menjengah.. termasuk aku.. haha.. jangan menjadi blog aku yg penuh sarang labah2 dan juga sawang2... tgu ko datang lap..

Afida Anuar said...

hahaha, meh nk datang lap blog ko jap lagi. Aku blogger tegar?? hahahha. Adeh satu lagi term baru lam kamus idup aku..

norahahmad said...

Fida ko kan memang futsal sblm ni sbb ade aku je..hihihi..semlm aku x same team dgn ko..tu x menang kot..hihii.perasan kan..saje je..tp aku mmg byk gol kan kan kan..hihi

Afida Anuar said...

hahahha, yer la sbb aku tak satu team ngn ko.

Pasni aku nk lap tali lap, aku nk tngok rentak tangan ko nora. Supaya aku tau tangan ko n kita leh satu team. N kemenangan itu akan berpihak pada akunye team kembali..hahhahaha

~im~ said...

Tatau mana nak posting. Letak kat sini je la ek.

Norafida_Anuar [3:52 PM]:
maksud i sape2 la yang bukn friend..x leh view la frenster i.

Norafida_Anuar [3:53 PM]:
"org tu"? de je frenster dia

Norafida_Anuar [3:53 PM]:
hikhikhikhik

--> Itu la dia kengkawan. Pengakuan eksklusif dr Cik Fida :-D

p/s: ampun fida!

Afida Anuar said...

Isk, ni la dia, budak2 zaman sekarang!... mne aci post sekerat aje, patut post whole conversation. Baru leh tau hujung pangkal. Ni de part yang kene potong ni! huhuhu, cian kt aku...

Klu sekerat2 gini, citer bab bulan pun leh jadi bab bintang..huhuhu

Think bout it!

 

Browse