Jangan Salahkan Ibu Mengandung..

Sunday, March 22, 2009
Sejak dua menjak ni, entah mengapa mood untuk mencoret-coret di atas kanvas putih ini sedikit berkurang. Mungkin kerana terlalu banyak sangat perkara yang telah berlaku dalam kehidupan kebelakangan ini menyebabkan aku sedikit sebanyak mengabaikan blog yang telah menjadi tempat coretan aku sejak setahun yang lalu.

Kalau ikutkan usia, blog ini masih mentah. Masih banyak yang perlu dipelajari, masih banyak yang perlu diselongkari. Sama ada aku mampu atau tidak untuk meneruskan coretan demi coretan untuk hari esok, biarlah Dia yang tentukan. Kerana idea dan kekuatan untuk mencoret-coret ni, semua datang dariNya.

Ok, aku rasa idea untuk kali ni cuma takat ni. Penat ke KK semalam mungkin menghalang sedikit sebanyak idea yang ingin datang menyapa. Aku rasa la;)

InsyaAllah, ada masa aku cerita perihal ke KK pula. Kuala Kangsar jek. Bukannye Kota Kinabalu pun..hehehehe..

Till then..

7 comments:

niwtode said...

terima kasih Fida dan kawan2 infy yg sudi memeriahkan majlis.

siap bagi hadiah tuu.. mekasih bangat~

harap2 korang enjoy ur stay in KK. sori kalo ada cacat cela.

Rashid said...

Mood itu begitulah afida. Sekejap baik sekejap lesu.. tapi bila time lesu tu kena wat sesuatu. Tengok hindi ke apa ke.. hehe. baru semangat itu datang..

KK? fuhh ingatkan kk kat sini. suspen jer..

syahza said...

igt cik pida, KK tu lagi jauh dr Ipoh... kecuali kalo cik pida dari utara ke selatan...

wakakakakakaaa...

syahza said...

errr ade nampak x tesco extra?

Afida Anuar said...

Edot-->tahniah edot..kitaorang mmg enjoy..tu 1st time aku jejak kaki kat kuala kangsar..rasa cam nk pi lagi..hehehhe

Cikgu Rashid-->Kk kat sana tu kat mana cikgu? alamak, sy tak minat hindustan la..heeee..

Cik toin-->nampak kut tesco tu..cuma petang tu kitaorang gi jusco ipoh..jenjalan;)

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes

 

Browse