Aku Keliruuuuu.....

Thursday, July 31, 2008
Hari ini bertebaran segala macam mak nenek 'buhsan' menyelubungi segenap ruang-ruang udara di sekelilingku. Sesekali, terasa kelemasan yang menjerut hati dan jiwa. Betapa banyaknya atom-atom 'buhsan' itu, sehingga menyebabkan sukar untuk aku melihat dunia di sebelah sana. Kalau la ada alat atau mesin yang boleh menyebabkan semua atom-atom 'buhsan' ini disedut dari udara di sekeliling aku ni.. kan best!!! Semua hilang. So takde la rasa 'buhsan' yang amat sangat. Aduhai... buhsan oh buhsan. Kenapa la asyik duk bertempet kat aku nih! Pi la singgah kat orang lain lak.Hahahaha...

Alien tu pulak dari tadi asyik pandang je. Bukan dari tadi aje..dari pagi tadi sebenarnya. Setat dari saat aku mendudukkan diri di atas kerusi empuk kat work station aku ni, sampai sekarang ni. Tengok....ni pun tengah duk pandang aku lagi. Aduhh.. aku rimas!! Aku lemas!! Hehehehehe. Fida koya! Heh?

Tiada guna cipta sebuah cerita...
Kalau kisah kita sementara..
Rasa hati dan langkahmu
Membuat aku keliru..

Tiada guna kita menderita
Sungguh semua tidur pun tak lena
Rasa hati dan katamu
Tak lagi seperti dulu

Aku keliruu..
Aku keliruuuuuuuuuuuuu....uuuuuuuuu


Enjoyy the dayy!! And the song... hihi

WaAllahualam
Wasalam...

6 comments:

saizulhafiz said...

smpai satu masa bila hari2 menulis..kdg2 kita habis idea.seperti keadaan ko skrg fida..hahaha.apa kata rest jap dr update blog.hahaha...:p

Afida Anuar said...

Uikss...ko tengok aku takde idea ke ni? ada idea la aku tulis.
Klu takde idea, aku tak tulis la plak.. ekekekek...

Rest ek? ko nak amik alih ke? hahaha...

Palie / Fadhlie said...

ntah fida.. rest in peace dulu.. hehehehee..

Afida Anuar said...

apa yang entah ni??

Mak aii.. ko dah nk rest in peace?? huhuhu.. sedey la si dia.. ekekeke.. sila sila..

aziz said...

alien maner yg asyik pandang ko? ambikk gambar die..lepas tu gi jual.. mesti kaya ko..

Afida Anuar said...

Owhh ko tak pasan ek smlm masa lepak kt tempat aku ada alien ni duk pandang jek... hihih..tak caye, meh kt tmpt aku ni tengok...

Dengan ko sekali ajis, dia pandang nanti...hikhikhik. Sekejap je takpe arr. cuba ko duk kt tmpt aku nih..baru lah ko rasa lemas n rimas..ngeh33

 

Browse