Dushhh....

Thursday, July 24, 2008
Dushh.. Satu tumbukan kepada pengantin perempuan....
Lepas ni mana ada chance nak tumbuk dia dah..
Tengok.. cian dia.. terpaksa ketawa dalam kesakitan..
Akibat dari tumbukan itu.. Ganassnye akuu...
hikhikhik..

Owhh..maafkan aku..
Kerana merapu dan apa yang ada dalam fikiran aku sekarang hanyalah ikan kerapu...
Ikan kerapu masak masam manis...

Hurmmm.. dah lame tak makan ikan kerapu...
Sapa-sapa yang plan nak makan ikan kerapu, jangan lupe roger aku yer!
Ok setakat tu je kisah kerapu.. dan kisah pengantin kene tumbuk...

Until next entry...

Wallahualam
Wasalam..

9 comments:

M@YaZ said...

isk tak tau nak komen apa .. tapi nak komen .. kenapa macam kenai 2-3 orang kat dalam gambar tu??

Afida Anuar said...

Hahahahaha, kenal 2,3 orang jek? tak kenal semua ke? kan ke tu smua budak2 ICT. So mmg biasa la terserempak kat kuliyah.. mayb ada gak kut satu kelas ngn ajat

Pengantin, aiza azreen, takkan ajat tak kenal kut:D

Cuma yang tak pakai tudung tu je sorang budak Accounting:D

wanz said...

akak...nti time saya...jgn tumbuk saya plk ye...hehehe..jom akak kita mkn ikan kerapu kt soho :D

Afida Anuar said...

hahaha, nak tumbuk gak boleh? huhuhu

Owhh kat Soho best ek kerapu dia??
Ok, nanti nak gi sana roger, pastu belanje sekali deh..hihihi

yusnida said...

huhu..ganasnye k.fida ni..nnt time yus xnk ajkla..tkt..nnt kn tumbuk..seram!!!!

Afida Anuar said...

Alamak..tamo ajak???
:((

hahahah.. ye la ye la..
janji tamo dush dush dah..
belai jek..boleh??
hahahahahah

fatal1ty said...

kerapu kl dok segor..
mari blik makang kat kat ganu laa..

Afida Anuar said...

Hahaha...kt ganu lagi segor ek??

k k..nnti time balik kg.. belanje sy makan ikan kerapu sweet sour lok ek padil..ahahaaahah...

ngn sutun fresh..hahaha banyok demand..

M@YaZ said...

Ouh .. ya ka .. haha .. tak tau plak semua budak uia.. nama tu kenal. Orang tak kenal. Sebab kalau lecturer panggil nama sure dengar nye la. Cuma tak berkesempatan melihat wajah2 mereka ja :D

 

Browse