Wordless Wednesday: Aniq Mujahid...

Wednesday, July 06, 2011
Aniq, mata sepet, kuat tidur, kuat minum susu, budak baik....ah sayang Aniq.




PS: Kata wordless, tu ada jugak word tu... errr..

22 comments:

Tirana said...

Alahai...comelnya anak saudara Fida...Tahniah untuk Mak Long..hehehe

fuad ansari said...

dah macam muka maklongnya sy tgk.. (",)

shameel Iskandar said...

hahaha menyalahi wordless tu. comel baby ni. td tu ajak nyanyi lagu tanya sama mufti ( cara nyanyi mcm lagu tanya sama pokok.hahaha)

senyumSOYA said...

kak fida..cumei2..alhamdulillah dah jadi maklong ya..(^^! t bley la bwak lari aniq..hhehheh

aliff muhammad said...

Selamat jadi Mak Long, Afida. Aku dipanggil Pakcik sebab paling kecik ha!ha!ha!

nahmy said...

alhamdulillah. selamat semuanya & congrats for becoming 'mak long'. semakin ceria hidup insyaAllah...

nur aisya humaira said...

ini laa ye ank buah mak long..:)

sepet sungguh mata die..Kiss skit..:)

Norsha said...

comelnya....dapat hadiah apa dari mak longnya?

Afida Anuar said...

Kak Tirana-->comel tu ikut mak long dia kut kak tirana...kekeke.. thanks kak..

Fuad-->eh eh, lain la fuad, mata mak long dia tak sepet, mata mak long dia bulat ...err:p

Shameel-->Baby semua comel kan shameel? ooo lagu tu..patut la..ingatkan nak ajak nyanyi lagu apa tadi.. kekekekek

Senyum Soya-->aaa nak culik aniq la tuh, tak bley tak bley tak bley..:P he he

Aliff-->yer..selamat Aliff.. he he..aikk, kecik di panggil pakcik?...kecik dan pakcik? cik cik kat belakang.. patut la.kekekek

Nahmy-->Alhamdulillah, thanks nahmy, moga2 ..insyaAllah..

Aisya-->iyer..ini la..aniq mujahid. comel kan? he he..

Kak Norsha-->aaaa, mak long tak kasi apa2 lagi ni, tengah fikir nak kasi apa kat aniq ni.. he he

Kehelan said...

tahniah Fida

Kakzakie said...

Ya Allah Fida percayalah lepas ini Fida akan asyik selalu rindukan dia. Yang pasti untunglah Aniq sebab Mak Long masih single lagi. Mesti banyak habuan dia dapat:)

nurkass said...

congrats fida..
amboi comeynye aniq..sejuk mata memandang..eh,ada iras mak long dialah..patutlah comey..hehe

Abd Razak said...

Assalamualaikum saudari afidA..

Moga Allah kurniakan kesihatan buat saudari di sana..

dan..

moga Allah kurniakan aniq keberkatan pada usianya dalam meniti kehidupan di dunia ini...amin

Scya Lollita said...

aloloooo suka budak2 :DD

starangkor said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Afida Anuar said...

Kay-->terima kasih kay;)

Kak Zakie-->Memang pun kak zakie, ni pun rasa rindu, kalau boleh tiap2 hari nak pi tengok dia.. Aaaa, Umar Khaliss jangan jeles.. he he... Anak menakan fida,Umar Khaliss, pun rindu jugak nak jumpa Umar ni.. he he kak zakie, beruntungnya dapat mak sedara single? errr;)

Kass-->he he...oh, mak long dia memang comel pun..ekekke ampun..perasan pulak dah mak long dia ni.. h ehe

Abdul Razak-->Waalaikumusalam saudara abdul razak..Alhamdulillah, moga Allah kurniakan kesihatan buat saudara di sana juga;)...

terima kasih saudara atas doa yang tulus itu, moga Allah kurniakan aniq segala kebaikan di dunia dan akhirat.. insyaAllah.. Mujahid yang hensem:)

Scya-->he he..akak pun suka jugak!:P

intan.maisarah said...

moga kamu membesar menjadi anak yang soleh ya

sahromnasrudin said...

alhamdulillah...sihat anak buah awak.....semestinya seluruh keluarga awak sedang bergumbira kan

Encik Khairi said...

Err... org kata lama2 nnt kilik anak sindri plak hehe.

kilik? err..

Afida Anuar said...

Sara-->Aminn..AMinn..thanks sara..

Sahrom-->Alhamdulillah, semalam aniq kena masuk hospital balik pasai kuning..adehhh

Khairi-->he he..pehe2..saya pehe kilik tu khairi..insyaAllah..satu hari nti, doakan!

ummu said...

salam Fida
untungnya Aniq
dapat makcik sedara sebaik Fida. huk huk. tetiba rindu nak balik kampung akak, tapi apakan daya, tempat siteri di sisi suami.oh i miss my family,:(

Afida Anuar said...

Salam kak..
insyaAllah harap2 betul cakap kak ummu, aniq beruntung dapat makcik sedara mcm fida.. kekekkee...

sabaq kak, insyaAllah, nnti raya balik eh..kita sama2 balik..jom;)

 

Browse