Comel...

Saturday, May 21, 2011
Adam: Nur, I think you're the most wonderful human being on the planet.

Nur: That's just silly. Have you met everyone on the planet?




He he..comel...


16 comments:

senyumSOYA said...

heheh... maybe he met with an alien before this.. heheh..
graw ja..

baru kuar hutan kot akak.. (^^!

nur said...

Eeii cumilnya.. Nakk sangat nonton..

Kakzakie said...

Kalau dalam filem macam comel segala tapi reality entah kemana.

nahmy said...

nur : adam, u can't say that yet..not yet until u meet afida...u...know afida..

:-p

Mutiara Bernilai said...

afida, dah tgook nur kasih ke dear?

wah, brape bintang?

MindaMalay said...

Pompuan mmg most beautiful creature ...

Afida Anuar said...

Senyum Soya-->mungkin gak kot... eh, ke tarzan.. ekekekekek

Nur-->Nur? Nur Amina ke ni? he he.. pergi la..tak menyesal, jangan lupa bawak tisu banyak2 eh;)

Kak Zakie-->tu la kak zakie kan? realiti ada jugak yang comel. yang busuk kohong pun banyak;)

Nahmy-->ha ha ha..nice nahmy..nahmy.. yeap.. he needs to meet afida first. Then he knows... the most wonderful person would be..... tadaaaaa.... Nur... nur afida.. dan dan tukar nama.. kekkeke

Mutiara-->err..he he. Baru je tengok pagi tadi dear. Sejurus update entry ni, terus pergi.. he he. Dinasihatkan bawak tisu banyak2 eh:)... Alhamdulillah, ada pengajaran di sebalik cerita nur kasih ni. Saya cadangkan dear pergi tengok, sebelum wayang habis.... bintang..hurmm... 8.5 bintang;)

MindaMalay-->kan? kan? he he he

Kak Aya said...

ni pun tgh plan nak tengok filem ni dengan makcik tapi tak tau bila dapat pergi tengok....

IMANSHAH said...

lama tak menyinggah

Norsha said...

err....rasanya fida lagi comel...

Abd Razak said...

Assalamualaikum saudari...

Moga saudari sihat hendaknya...

Comel...sungguh engkau memuji kepada Allah yang telah menutupi kekurangan-kekurangan yang ada pada dirimu dan jangan sesekali tertipu oleh pujian orang..

shameel Iskandar said...

Best tak filem Nur Kasih. Kalau drama bersirinya dulu best lah jugak.

Anak Pendang Sekeluarga said...

wonder?????
hahahhaha

Afida Anuar said...

Kak Aya-->a'aa la kak..ramai makcik2 tengok pagi semalam.meriah pulak.. siap sok sek sok sek lagi nangis.. he he

Imanshah-->sibuk kan?

Kak Norsha-->aaaa tidak kak norsha..tak comel pn:P

Abdul Razak-->Waalaikumusalam saudara abdul razak, Alhamdulillah..moga saudara pun begitu juga..

Terima kasih saudara, terima kasih sangat2....mengingatkan di saat diri lalai dengan pujian..

Shameel-->best..ada something yg kita boleh ambil pengajaran...dari segi dakwah...insyaAllah..

Anak pendang-->:P:P.. bukan wonderpet..eheh

nurkass said...

awat kass tak perasan n3 nih..owh...lupa..kass cuti dua hari tu..huhu

err..nur tu ...sayalah..haha..

Afida Anuar said...

he he...

takpe2 kass.no hal..

a'aa nur tu..kass la tu;)

 

Browse