Bahagia...

Monday, January 04, 2010
Rindu betul aku dengan tempat ni. Bila entah lagi aku dapat berkunjung ke sana. 4 bulan di sana berjaya menaikkan berat badan aku sebanyak 5 kilo!!huh! Balik Malaysia, semua sanak saudara terkejut dengan perubahan badan aku yang terlalu mengembang. Sehingga ramai yang tanya,

"Bahagia sangat ke Kak Nor kat sana, sampai jadi gemuk macam ni?"

Erkk, terkedu kejap..tapi selamba aku jawab..

"Bahagia, sangat bahagia"

PS: Owhh yer, aku bukan sekadar mengembang, tapi menghitam juga..hehe.. Nape entah teringat kat Infosys di pagi hari yang hujan ni.

(Infosys Technologies Limited, Mysore India. February-June 2007)

21 comments:

putri_xue said...

gambar kat origmai building..
huhuh...rindu weh...

Afida Anuar said...

rindu kat gambar origami building ke..rindu kat origami building ke..ke rindu kat sapa ni??ekekekek

syahza said...

masa kt sana ade jumpa sarukan x?

Khairi said...

sarukan tak duk kat situ weh. dia duk chennai. agak2 la ko hahaha.

Nrulb said...

huhuhu..rindu jugak..bila dpt g sana lagi nih..

putri_xue said...

rindu nk jalan malam2 kat kawasan origami building lepas dinner...pastu masuk kelas, main game dulu...pastu barulah kita siapkan tutorial..yeay!

Tirana said...

kalau rindu..kena pi sana semula la..Kali ni kalau nak pi..ajak kak tirana sekali.. Bila sebut India, dok rasa negeri tu gelap aje..hahaha

Afida Anuar said...

Cik toin-->sarukan tu sapa?erkk..x kenal la cik toin..

Khairi-->owhh chennai..jauh gak uu dr mysore...sayang pulak tak berkesempatan pi chennai time tu..ramai mmber2 pi..gamaknya diaorang jumpa sarukan tak..

Uyul-->itu la uyul...harap sangat dapat pi lagi..menikmati pengalaman yang lalu tu sekali lagi...tp mustahil dah..rinduunyer..

putrixue-->x penah pn jalan memalam kat bangunan origami tuh..erkkk.... selalu duk lab jek,buat projek tutor..dalam kelas ai tak main game..erkkk...rajinkan ai..ekekekkeke

Kak Tirana-->itu la,bila la leh jejak kaki kat india lagi. insyaAllah nnti fida nk pi, fida ajak akak...erkk tu gambar tu terang benderang kat india tu, x gelap pn..heheh

aideeb said...

fida aku tgk gambar tu baru nak ckp chubby..tup2 ko dah terangkan badan nek 5 kilo...huhu..mesti sedap makanan kat sana kan?huhu...roti canai original kan? huhu

munn said...

arghh rindu jugak saat2 kat sn...buatla trip k sana fida..hehe..rindu nk jmp cegu2 yg best n sporting n cun2... rindu nk shopping itu paling utama!!

AL-BIMA SAKTI said...

biar berubah fizikal. jgn berubah lahiriah & mental...

anaklaut said...

salam.....ukhwah..

PUISI RINDU..

bintang malam ........
katakan padanya
aku ingin melukis sinarmu di hatinya..........

embun pagi.......
katakan padanya
biar kudekap erat
waktu dingin membelenggunya

taukah engkau.....
wahai langit
aku ingin bertemu membelai wajahnya..
kan kupasang hiasan angkasa yang terindah
hanya untuk dirinya

puisi rindu ini
kuciptakan hanya untuk
bidadariku tercinta
walau hanya agak sederhana
izinkan kuungkap segenap rasa
dan kerinduanku.......

al

syahbandar87 said...

salam.bwt pe kt sne?de kje ke or blaja.huhu

Afida Anuar said...

Aideeeb-->roti canai takde kat sana deeb..tp makanan dia mmg best la..terutama nasi beriyani dengan kuah yougurt..dengan ayam lemon tree...mengidam lagi aku nak makan tu semua..huhu..

Munn-->apa kata ko yg buat trip munn,jgn lupa jemput aku sekali eh..ehhehe..rindu jugak suasana sana....aduhh bila la dapat pi..

Al-bima sakti--> insyaAllah..alhamdulillah..lahiriah dan mental masih seperti dulu..

Anak Laut-->Salam AL..Salam ukhuwah... Alamak, tatau nak balas apa, dah la sy tak pandai berpuitis..hehe... Apa pun,terima kasih atas bait2 puitis yang indah ni..1st time dapat puisi ni..

akan ku pinkan dalam hatiku puisimu yang indah ini..cheewahh;)

Syahbandar87-->Salam..dah keje dah. harap syahbandar sihat2 selalu..

natni said...

best je mcm tgk gmbo tuh kfid, huhuhuhu

Afida Anuar said...

Memang bestt pun intan..best sangat2...hehehe

Palie said...

erkk fida, kalo x silap syahbandar tnye watpe kat sana (india) keje or blaja.. kalo x silap la.. heheh

btw, kawan sape la tu yg tgh berpelukan bahu.. geng2 ko jgk ke? apesal aku x kenal? cam xde lam 100 malaysian tu je.. hehehe..

ohhh.. rindu gila kat tpt nie.. lepas korang blk, kat sini la kiteorg training finacle..

Afida Anuar said...

Erkk...sori syahbandar...keje + belajar kat sana..hehe..

aduhh ko ni palie..bukan geng ko ke?klu geng aku sah sah dah masuk lam gambar dah...

miSs dee 4 dino said...

rindu nye kat tempat itu, suasana itu n rakan2 itu..bilekah lagi dpt menjejakkan kaki ke sana

Afida Anuar said...

Rasa mcm tak de harapan dh nk pi sana..erkkk

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

 

Browse