Dari Jauh...

Friday, July 30, 2010
Doa...
Aku panjatkan buatmu,
Agar dikau bahagia selalu,
Walau di mana saja dikau bertamu...

PS:.........i love you..

24 comments:

sahromnasrudin said...

salam...doalah senjata umat Islam yang paling tajam :-)

Tirana said...

Masa berdoa tu agaknya terbayang wajah siapa? hehehe

Rbain said...

Kita kena terus mengkaji rahsia doa orang dulu yang sangat-sangat makbul...Apa yg membezakan doa mereka dan doa kita?

Pemahaman itu akan datang secara perlahan-lahan ke dalam diri kita..

Abd Razak said...

Salam saudari afida..

Moga sdri dilimpahkan kesihatan dan redha~Nya sentiasa..

Ya Allah ya Tuhanku, aku mohon perkenankan doa sahabatku ini...amin

bspotgurl said...

ringkas & penuh makna :)

Bro Bayu said...

akak, please ulas poem nih, terlalu tersirat untuk bro.bayu memahaminya apatah lagi menghayatinya...Ungkapan "I love you" itu seakan terlalu bermakna kepada Afida Anuar...(pada pendapat saya)

uNcLeJoE said...

amin...

Oney Guren said...

amin..

Pn Kartini said...

Amin...

p/s:...love u too;p

aideeb said...

i love u too...huhu

Khairi said...

fida sedang dilamun cinta lalala... hehe

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Orang jauh... Siapa ya? Kalau sebelah Selatan tu, tentu Cik Muni.
Kalau sebelah Utara tu, mesti ....
Apa2 pun, kita Saairilmuslimin tetap dokan agar mereka oops sidia bahagia selalu, walau dimana bertemu mahupun bertamu, InsyaAllah.

Naim said...

Amin.

Anonymous said...

amin.. doa yg penuh getaran rasa.. semoga dimakbulkan..

Anonymous said...

eh.. tak sangka guna proxy boleh masuk comment... cuma nama tak ambik.. anonymous pun anonymous la.. heheh - Muni

natni said...

ailebiyutu kfid :D

Afida Anuar said...

@Sahrom-->Salam sahrom..benar!! senjata, dan tanda kasih sayang kita pada saudara-sahabat2 semua....waAllahualam..

@Kak Tirana-->terbayang wajah kak tirana!!!..hehe

@Rbain-->insyaAllah.. Rbain..

@Abdul Razak-->SAlam saudara abdul razak..Alhamdulillah..moga saudara di sana pun begitu....Aminn..thanks for the doa..

@Bspotgurl-->yea...thanks..

@Bro Bayu-->aikk, tak paham. Macam ni, semalam..akak ada terima satu msg berbunyi begini...

"saya sayang awak..i love u..woo ai ni..uhibbuki jiddan jiddan...aishiteru...kebabayaan ku seka... kenapa ek?sebab tidak sempurna iman seseorang sehingga dia mngasihi saudaranya sebagaimana dia mengasihi dirinya sendiri..moga ukhuwah ini sentiasa dibajai keikhlasan dan kekal ke taman firdausi abadi..

msg ni la yang trigger tuk tulis..i love u tu..menandakan sayang semua orang...termasuk sahabat2 blogger semua..

clear dak penjelasannya bro bayu? hehe

@UJ-->Aminn..

@Oneyguren-->Aminn..

@KAk Tinie-->Love u too kak tinie:D

@Aideeb-->love u deeb..

@Khairi-->lalalala...eh mana tau ni? hehehe.. mana ada la khairi, saje je tuh 3 patah perkataan tuk buat gempak sket..

@Tajnur-->Waalaikumusalam wbt..hehe, pandai2 je Tajnur buat kesimpulan orang utara tu yer..apa2 pun just nak habaq kesimpulan tu salah..hehe..yg cik muni tu betul..hehe

ni bukan untuk orang special pun Tajnur..tuk semua orang, termasuk teman-teman blogger sekalian yang tidak jemu2 datang ke sini..thanks! Tajnur juga;)


@Naim-->Aminn..

@Muni-->Wahh bergetar sampai ke singapore sana yer muni..AMinnn... eh kata aritu proxy tak leh bukak..hehe

@Intan-->lebiutuu tan:P

Afida Anuar said...

@Bro bayu..jangan salah anggap..message tu dari seorang sahabat perempuan yer;)

nahmy said...

ye benar tu....dimana pun anda berada, majulah sukan utk negara!

Bro Bayu said...

faham dan jelas kak fida..thanks..nampaknya komen saya yang mendapat reply paling panjang dari tuan tanah-afida anuar...hehe

penjejak maya said...

salam,

moga awak sebegitu jua..

zunaidi said...

jiwangnyer dia ;)

UstazCahaya said...

Salam Afida;-)

Amin Ya Rabb Al-Alamin. Semoga doa kamu sampai kepada yang dimaksudkan..

Afida Anuar said...

Nahmy-->tetiba masuk bab sukan..ni kes selangor menang ke?hehe

Bro Bayu-->haha..tuk bro bayu,mana leh akak explain pendek2..nanti bro bayu putar belit nak paham..tak pun melencong ingat benda lain...ekeke

Penjejak Maya-->Salam..thanks...u too..

Zunaidi-->ehem ehem...well..hehe... doa tuk zunaidi jugak sebenarnya.. take care!

Ustaz Cahaya-->Salam ustaz cahaya..doa saya utk semua sahabat-sahabat..termasuk ustaz... Aminn..

 

Browse