Titik Permulaan...

Thursday, August 27, 2009
Kali ni layan tag dari kawan baik Ayah Absyar pulak, Cik Kay. Rajin pulak aku melayan tag ni..hohoho

1. Anda rasa anda hot??

Erkkkk......kalau di tengah-tengah matahari yang panas terik...very-very hot..hehe

2. Upload gambar kesukaan anda...


3. Kenapa anda suka gambar ini??

Sebab..setiap kali tengok gambar ni mesti suka...hehehe.
Waktu ni kami berada di Infosys Mysore, India. Sedang menunggu kedatangan presiden India waktu tu. Apa entah nama dia. Abdul Kalam..ke apa yang Kalam. Berjanggut jugak la kami tunggu...

4. Bila kali terakhir anda makan pizza??
Awal tahun lepas, raikan farewell ketua testing kami, Karamjit.

5. Lagu terakhir anda dengar??
Raihan.. apa entah tajuk dia.. baru jek tak sat.

6. Apakah yang anda buat sambil selesaikan tag ini??
Tengah dengar nasyid fm..online. Kebetulan terbuka blog junior ni, dia auto pasang nasyid fm. Layannnn..

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka di panggil??
Famili panggil Nor. Kawan-kawan panggil Fida@Afida. Masa sekolah menengah, aku glemer dengan panggilan Fied. Leen suka panggil aku Fifi. Macam Kay, aku juga rasa kelakar bila mana mana orang panggil aku Ida... Tapi aku lebih suka orang panggil aku Afida;)

PS: Kay, no 8 skip eh..erkkk..

10 comments:

Maslina Zolkepli said...

lama dah aku tak tinggal komen sini.. gambar tu mmg best. kita kan baru je sampai india time tu kan.. masih dlm kelas ili.. pastu jalan ramai2 pegi (?? aku lupe nama tempat berkumpul tu apa dkat dgn fc1 tu..)

pastu dok melangut ramai2 tunggu abdul kalam tu sampai.. mcm2 gaya ada time tuh..

ahh old times... :D

Khairi said...

yey yey yey...

sy akan skip nom bor lapan gaks hehe. tp tak buat lagi sbb line nternet mcm biskut laks. dah tak free yg free semalam adoila.

putrixue said...

orang yg pegang payung tu mesti ada kan?

huahuahuahuahua..
skandal skandal skandal

Tirana said...

Hoho..rajin Fida layan tag..Kak tirana ada satu tag yang belum terlayan.

Kehelan said...

yg no 8 tuh sebenarnya malas pun nak buat jugak... tp cam best jek nak cerita pasal kawan2... tu yg buat... ekekekeke

dan patutnya kay kena pi bitau kat blog kawan2 yg ditagged, tp tak buat pun... nak buat, buat... tanak pun takper... ekekekeke

anyway, thanx! :)

Afida Anuar said...

Mas-->aaaa..aku pun lupe nama tempat tu..cuma aku tau bersebelahan dengan FC1 jek... the good old days... takkan berulang lagi dah..huhuh

Khairi-->haaa...dia cuma bg test jek tenet free smlm tuh...awk gune tak hingat dunia..tu yg tak kasi free dah tu..hehehe..jom jom skip no 8;)

Putrixue-->ada dalam tiada..muahahahaha... adehh dah mula dah...

Kak Tirana-->layan jek akak..sbb smlm ada idea nk buat tag. Klu time takde idea nk buat tag tu...ya ampun..melangguk jek tag-tag tu tunggu..huhuhu.. haaa, cepat layan, tp jangan tag fida pulak eh...hehhehehe

Kay-->sib baik kay tak marah tak buat no 8...hehehhe..
sama-sama kay;)

Palie said...

woppsss kenyataan im yg sungguh bahaya... ermmm, no komeng... hehehhe..

Anonymous said...

mmg cantek gamba ni.warna warni..ade hitam, putih, kuning, biru, merah, hijau..

Kuwe said...

mana aku pegi.
mesti jumpa je tag nih.
hahaha.

Afida Anuar said...

Palie-->no komeng jugak:P

Anon-->hehe..baru aku pasan..warna warni sungguh rupanya..

Kuwe-->benda normal dalam blog kuwe..mana2 pergi pn pasti jumpa..

 

Browse