Mencari..

Thursday, August 06, 2009
Mencari sebuah destinasi yang tidak pasti...
Walaupun tidak pasti, akan tetapi perlu dicari...

PS: Ada sesiapa sudi bantu?erkk

13 comments:

natni said...

cari ape ni ek?
xckp cmne nk tlg..
*wink2*

hydraxy said...

nk cari??? senang aje...search dlm cari.com.....
tak pun cari dlm answer.com....kah..kah..

Afida Anuar said...

intan-->cuba bc dengan bahasa hati, mebe tau destinasi yg tidak pasti apa yang sedang aku cari..erkkkk..hehehe.. *wink *wink..

hydraxy-->hurmmm.... tp kat ctu sure tak jumpa....percaye lah...ecehh...

natni said...

ni ade kne ngena dgn cter tghari td tu ke...huhu

nk cr gk la,heee

Tirana said...

hehehe..kak tirana tahu Fida cari apa..cari cincin yang bakal menyarung jari..tapi cincin yang dicari tu ada di tangan seseorang. So kena cari orang tu dulu la baru dapat cincin..hehehe

Muhd Suhaily said...

Pencarian telah ada didepan mata, perlu mengikuti naluri,pandangan seakan samar sebab terlalu banyak rekahan seperti ranting yg mempunyai cabang sehingga hujungnya kita sendiri tidak pasti keperluannya.

Tetapkan satu matlamat dalam hidup dan jika itu adalah pilihan anda, tingkatkan kemampuan untuk mendekatinya.

Afida Anuar said...

Intan-->..takde kene mengena langsung la Intan..tp citer tu best kan??hehehe

Kak Tirana--> erkkk...gagagagag.. erkkk....heeeeeeeeeeeee

Muhd Suhaily--> mungkin ada di depan mata, tp pandangan hati dibutakan, mungkin..pasai tu tak jumpa jumpa kut noo.... terima kasih atas motivasi ni;)..

Capability to approach, insyaAllah i'll try:D

oOo said...

bole terai masuk tibi9, mencari cinta ;)

Khairi said...

mungkin tak perlu cari. Just jalan2 dgn suka hati lama2 ketemu akan dia.

kan kan kan?

nahmy said...

mencari mesti pada yg pasti...klu tak tak nama mencari. ia pasti ada cuma kita tak jumpa lagi...

Anonymous said...

kak no..

kita boleh mencari sebanyak mungkin,
semampu mungkin! hingga kita penat dan putus asa....lalu kita sedar
siapa kita ni. we r nobody!
until kita dicari....
mencari dan dicari berbeza..
terserah pada takdir!

peace n gud luck! ;p

flip said...

leh x akak tlg crikan harta ntuk saye,,saye nk kaya,,,hehehe

Afida Anuar said...

oOo-->aduiii ambe bukannya mencari cinta ...erkkk..tv9..hurmmm

Khairi-->hehehe..ye ye ye..

Nahmy-->masalahnye mmg tak pasti ni...ker pasti???erkkkk....

Ayah Su-->mencari dan dicari..akhirnya tercari..huh..

Flip-->huh flip, moh cari rete karun nak?hehehe

 

Browse