Why ME??

Thursday, March 27, 2008
My deepest gratitude goes to..
1. Aizat --> willing to transfer all these entries from common share to my pen drive everyday ..So then, when i arrive home, i just need to copy n paste the entries and publish them. Unluckily my PC cannot detect my pen drive..huhuhu. So aizat, really appreciate for what you have done.. TQ..(Aizat ni bukannye penyanyi yang nyanyi lagu Hanya kau yang mampu tu ek.heheh.he is my opis mate..kan cik aizat kan???hehehe)
Ni la dia aizatnye,yg pakai kot itam, de rupa cm Aizat penyanyi tu dak?? hehehehe.. Sori Ajat, terupload lak gambo..ko gak yang suh upload..huhuh

2. Cik Fadhil --> willing to look for maps for nearest service center, so that i don't have to go to Klang.. huhuhu :) buat susah2 je cik fadhil.. hehe.. mekasih bnyk2.(br perasan, klu tambah e, leh jd cik fadhlie..hahaha, jgn lak ko rasa aku tersalah eja nama ko ek palie, Fadhil, bukan Fadhlie :D)
p/s: Cik Fadhil's picture is not available for the time being.

3. All my friends, yang sudi singgah kt blog ni, singgah saje ke, baca ke, kasi komen ke.Mekasih.. I Luv u All.. :DNak tulis nama ramai sangat lah, chewahh cam glemer je blog aku ni, pdhal biasa2 aja..Coz aku hanya manusia biasa.

4. N Sape yang berkenaan yang bagi semangat tuk aku keep on writing.. Even sekarang seems ketandusan idea oredi.. huhuhuuhu.. Caiyoookkk

4 comments:

[palie] said...

huiiyyoo.. ni ke gerangan aizat - hanya kau yg mampu tu? hehhehe...

deepest gratitude utk aku xde ke? hehehe..

huiyyoo.. ramai peminat neh.. tgk shoutout box die, penuh tu.. hehe..

Afida Anuar said...

ni aizat lain daaa..kn aku dh tulis kt ctu..tu de tu..tuk kwn2..dh ramai sgt..kn klu aku mntion nama ko sje, de org jeles lak..
har har har.

jeles la tuh aku ramai pemint..:P

fatal1ty said...

Tenkiu la masukkan nama ambe gok dlm blog Cik Fida..macih2

Afida Anuar said...

Same same cik fadhil :D

 

Browse