Buah apa paling berani???

Friday, March 28, 2008
Ari ni Im dh setelkan tugasnya membeli hadiah kawin mas..nk ckp kt cni apa yg dibeli nye, nnti Mas terbaca lak..so xder la suprisenye.. hehehe, nnti la, biar Mas post kt blog dia apa adiah yang dia dapat sempena kenduri dia ni..huhupastu lak Im asking me to buy wedding card, dia nk beli td, tp duit dia dh tinggal beberape ringgit je.. huhuhu..cian kt im, so nk tak nak aku kene gi beli la.. kat mne?? Malasnye nak ronggeng sorang2 ni. Anybodi please help me...

So disebabkan aku mmg x suke ronggeng sorang2, so aku decided la..sok ms tngah tggu keter diserbis tu la, pi ronda2 kedai2 area ctu, mne tau de jual card. Dh bgtau im, so mmg ada pun,dia pn no hal je klu pi beli sok.. So Syukur pada Allah, tak payah la aku nk kene stop mana2 balik nanti ngn mata melilau2 mencari kad. Alhamdulillah...

Lupe lak dengan tajuk utama entry ni.. huhu, td de member aku dr GDC, Pian, kasi soklan ni thru komunikater.. "Buah Apa Paling Berani??"Huhuhu agak2 buah apa ek? Ingatkan buah durian sebb de banyk duri, so durian berani la golek2 diri dia mencederakan buah2 lain.. Sekali salah daaa...nk tau dak buah pe? Jpwn nye buah pisang!!!Pisang??? Kiya Hua?? Kiu?? Kore Nanda?? Kenape?? Why?? Sbbnye buah pisang berani menunjukkan jantunggnya..

Klu korang, korang berani dak menunjukkan jantung korang.. yer la musti tak berani kan..Tapi kan..buah lain mne de jantung kan???Sbb tu depa tak tunjuk.. bende yang takde, cmne nk tunjuk..Ish ish ish x leh pakai teka teki ni..har har har..:D
 

Browse