Tatkala gambar berbicara :D

Sunday, March 30, 2008
First of All, diucapkan jutaan terima kasih buat Lanz kerana sudi berkongsi gambar2 yang dia amik. Oleh sebab aku ni mmg mengalami short term memory loss, maka aku telah meningggalkan camera aku lam kete.. so hanya sempat amik 2 keping je gambar.. huhu.
So everybodi.. Tilik2 lah gambo2 ni yer... ! Nnti de masa akan diceritakan lebih lanjut. IF..klu idak.. biarkan gambar je la yg ceritakan. :D


Ni masa awl2 sampai tiba di perkarangn umah pengantin. Jauh lak park kete.huhu


Yoe n cupcakenye.. juju pandang pe ntah..Ida hepynye makan. KI..errr..hihih


Sal n muni.. Hepynye mkn.. Aku? erkkk hepynye minum... hahahahaha

muka hepy sorang2 pas mkn. hehe.. nampak aku je yg hepy.. erkkk..hahah org lein hepy gak daaa..



Peruz membelek cendol, Pejal mmbelek henset barunye.. palie?? ko belek apa? hahahahaha

Apabila ketibaan pengantin lelaki disambut oleh pengantin perempuan. Ini lah suasananya. :D


Lan kate, mas kalu dh makan memang tak pandang orang dah.. hihihihi..Yer ke mas??


Mas n hubby atas pelamin...





Hepynye depa nk potong kek... Abis la Mas kek ko.. hihihi



Yoe dan Model2 kereta barunye.. :D


Bergambar ramai pas mkn knduri.. pi serang umah Lan lak.. huhu

9 comments:

putrixue said...

cute nye pic2 itu..
tp rasa nye ada satu pic yg tertinggal...
iaitu pic fida ngan 'cik city sayang' dia...
ngeh ngeh ngeh

fatal1ty said...

Owh rupanye camera yg tertinggal hanya digunakan untuk snap cik city yerrr..ekkekekeke.

Afida Anuar said...

Eh, im mne de.. x tertinggal pn,hihihi...

Cik Fadhil,xder maknernyer tertinggal camera utk snap city ke bandar ke, kampung ker... heheheh

fatal1ty said...

Ewah..xsangka Cik Fida ade sense of humour yerr..kekeke.

Afida Anuar said...

Lor..tatau lagi ker.. hahaha..
Bermcm2 sense sy de.. Well, it's me then.

[palie] said...

ooo.. kamera tu save utk amik gambo city die jek.. patut la pun.. huhuhu..

weh.. jai belek hp pian la.. apela x kenal ke hp pian yg baru tuh.. hahaha..

anilsam said...

macam2 korang nih... yoe pun ada keta baru gak?? mantap sungguh.. sapa je yg belum beli keta? palie? hehehehe.

[palie] said...

aah mas.. aku jek xde kete baru.. pakai kete buwuk jek..

Afida Anuar said...

Yer la tuh palie, kete buruk kunun.. Sekali tngok... perghhhhh... beli tuttttt

 

Browse