Natang aka Binatang????...

Tuesday, March 25, 2008

Mcm biasa pagi2 sebelum memulakan tugas, aku mengusha utusan.com.my n harakahdaily.net.. bagi input sedikit tentang perkembangan semasa, sama ada dalam negara mahupun luar negara...Well, it's me then... supposenye kene tau la walaupun ckit..kan kan?Yang kuar headline, pe lagi.. of course la psl krisis MB di Terengganuku yang tercinta..Cm gile bnyk aku nk komenkan, tp..huhuhu...senang citer,frankly speaking, aku tak nak dah Deris Jusoh tu jadi MB.. nk orang lain lak.. aku dh merase 4 tahun dia jd MB.. Cukup2 arr..:DNape la PM n TPM tamo dengor ckp sultan ek? siap de penyokong2 yang wat statement 'kami nak idris natang'..tertengok kt ntv7...huhuh. pe nk jadi ni Terengganu Kita..As Terengganuvian, rasa malu pn de... rasa geram pun de.. mcm2 rasa la ader..smpai tak tahu rasa apa dah..:D... nk pi rasa lunch arr klu gtu..hahaha..pi lunch sat.. till then, WaAllahualamWasalam.

6 comments:

fatal1ty said...

serik doh ke ngan Derih? hahah.. ape yg serik? slama 4 thn cik fida kat perantaun..

Afida Anuar said...

hahahah.. nama je duk perantauan...
Tp hati still kt Terengganu daaa..
:D

[palie] said...

nanananana.. ganu kite..

Afida Anuar said...

hahaha...ko mne org ganu daaa palie..syuh syuh.. ko orang key el daaa... lalalalalala

saizulhafiz said...

hahhaa...afida merantau smpai beli city.xkn nk sokong deris kan.mesti sokong owner honda..hehehe

Afida Anuar said...

Hahhahaha..sape lak owner honda.. org jepun daaa...
huhu.cik saizul cik saizul, jgn lupe mai awl opis sok..kikikikikiki

 

Browse