Hari Lahir...

Friday, October 07, 2011
Terima kasih ya Allah... menghadiahkan aku segala....di usia yang genap 29 tahun ni.
Menghadiahkan aku usia dan ruang untuk terus bertaubat di atas segala dosa.
Moga diberi kekuatan untuk membetul segala silap dan khilaf yang masih berjela.
Merubah segala kelemahan dan kedhaifan diri yang ada.
Sebelum maut datang menyapa.
InsyaAllah...




Fidaaaa... happy sweet 19th birthday my dear!.. oppssss silap..29!!.. he he

Perli la tuh!

Tau..tau.. Saya ni dah tua dah:P

Ok then, Selamat Hari Tua!

heh~

35 comments:

eDoTz said...

happy birthday, Fida! Semoga murah rezeki dan dilimpahi rahmat Allah. Aminnnn~

intan.maisarah said...

assalamualaikum
selamat hari jadi akak

:)

semoga terus berusaha menjadi hamba yang solehah

Pn Kartini said...

HapPy Besday my dear..

;)

p/s:..ucapan berjela2 dari akak kat blog CM ekk..aci kann..:):)

aliff muhammad said...

Selamat Hari Lahir Afida. Semoga diberkati Allah SWT dengan hidup yang baik.

Kehelan said...

Fida... selamat hari lahir :)

luahfikiran said...

SALAM,
SELAMAT HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN ! MOGA DIPANJANGKAN USIA DAN DIBERKATI KEHIDUPAN , AMIN !

iffah said...

Happy birthday kak fida =)

Kakzakie said...

Happy birthday sayang... kakak rasa 29 tahun belum tua tapi sudah matang. Moga mendapat limpahan rahmat dariNya sentiasa....

Abd Razak said...

Assalamualaikum saudari afida..

Moga saudari sihat hendaknya serta dikurniakan Allah keberkatan pada usia..

Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran

~PENCHENTA~ said...

Sanah Helwah Kak! Semoga bertambah umur ni, semakin bertambah juga amalannya. :D

r.o.l. said...

Lagi tua lagi taat, hendaknya (kita semua) :-) Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran, afida

Cikgu Tie said...

Selamat menyambut hari lahir! Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberkati hidup di dunia dan akhirat.

Kamsiah said...

salam
Alhamdulillah...diberi kesempatan menghirup udaraNYA selama 29 th....
semoga segala usia diberkati

fuad ansari said...

selamat hari lahir kak afida.. muda lagi rupanya....

nak hadiah?? (",)

semoga hidup beroleh keredhaanNya.

(",)

Iera Daniera said...

bday akak ek. ep bday kak fida. semoga hidup akak beroleh barakah sentiasa dunia dan akhirat :)

NaeBlog said...

Afida, ni versi Ismet Ulam Raja:

"Allah selamatkan kamu..."
"Allah selamatkan Afida Anuar"
"Allah selamatkan kamuuuuuuuuuu"

:-)

nahmy said...

hi dik fida! hepi birthday...umur hanya nombor, yg penting ketaqwaan pd-Nya yg perlu kita semua tingkatkan...tak gitu?

budak penjara said...

mmg sah akk tua dari sy 7 tahun..hehe hapy besday kak..
nk kek ke??




ok bli sndri..haha

Norsha said...

Fida sayang,
Selamat ulangtahun kelahiran ya....didoakan moga panjang umurmu, murah rezekimu, bertambah iman dan amalmu serta bertemu teman hidup yang setia menemanimu hingga ke syurga....amin

nur aisya humaira said...

hepy befday kak...semoga diberi keberkatan dengan pertambahan usia ni...:)

Afida Anuar said...

Edot-->Thanks edot, moga ko pun sama.. Ameen..

Sara-->Waalaikumusalam. Terima kasih sara. sama2 kita, insyaAllah..

Kak Tinie-->Waalaikumusalam my dear kak tinie, aci2..fida pun terharu dapat entry khas lagu tu.. terima kasih sekali lagi kak!;)

Aliff-->Ameen, Aliff, terima kasih..

Kay-->terima kasih kay..

LF-->Salam. Terima kasih LF, moga LF pun begitu juga hendaknya.

Iffah-->Thanks pah..

Kak Zakie-->Terima kasih kak.. a'aa, betul jugak kan kak.. matang.. he he..Aminn. moga2. kak

Abdul Razak-->Waalaikumusalam saudara abdul razak, semoga saudara juga begitu, insyaAllah. Terima kasih saudara, atas ucapan;).

Penchenta-->Ameen, insyaAllah. Thanks dear..

Afida Anuar said...

rol-->InsyaAllah rol. semoga begitu lah kita.. tengs.;)

Cikgu tie-->Thanks cikgu tie, semoga Allah membalas dengan kebaikan..insyaAllah.

Kak kamsiah-->Salam kak.. alhamdulillah.. moga2nya..

Fuad-->muda apanya fuad.. perli eh:p.. hehehe.. Mestilah NAKKKK!!!.. mana2? mana2?

Iera-->Ameen, thanks iera...

Nae-->Terima kasih nae, versi ismet ulang raja pun...layan...;)

Nahmy-->a'aa..dik fida? errr.. insyaAllah.. sepatutnya begitulah kita. Makin tua, makin meningkat;)

Budak penjara-->oh.. tua 7 tahun je.. relek arr.. dah makan kek dah.. orang belanja:P

Kak Norsha-->AMeen.. AMeen.. terima kasih kak norsha, terima kasih... moga2 dimakbulkan Allah..

Aisya-->Tengs aisya, insyaAllah.. moga2..

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Happy Belated Birthday yang ke 19, eh 29 tahun.... Anyway itu semua hanyalah angka2 saja selama mana usia kita bertambah dari setahun ke setahun. Tetapi yang lebih penting `tempohmasa` usia yang Allah SWT berikan, sejauh manakah kita telah penuhi dengan amalan `kebajikan (Albirru)`? Bukankah AlQuran juga digelar `AlBirru`.
Wallahualam

jeff said...

hepi besday fida..

Titisan Hujan said...

wishing of da year isss............

MOGA AKAK CEPAT KAWINN!!!!!!!!!

Bijen M. said...

Huish.
Makin pendek dah umur.
Ayokk!

shameel Iskandar said...

Selamat Hari Jadi Afida. Muda lagi tu 29 tahun sbb definisi tua ialah 59 tahun ke atas.

IMANSHAH said...

semoga itiqamah mencari redha ilahi

Qaseh dalia adelia said...

selamat hari lahir .. =)

Afida Anuar said...

Tajnur-->Waalaikumusalam wbt Tajnur. Itu lah yang depa duk kata, umur tu sekadar angka2 aje. Tak efek apa-apa.

Tapi yang membezakan kita, bukanlah usia tapi amal kebaikan kita. Allah...rasanya masih banyak yang kurang....

Jeff-->Jeff , terima kasih..

TH-->He he.. thanks dear. InsyaAllah, moga2 makbul doa TH

Bijen-->Aiyokk, itu lah. umur makin pendek. amalan pun masih tak cukup..aiyookk

Shameel-->Terima kasih shameel, ooo eh, saya ingatkan 29 tu dah tua:P

Shah-->InsyaAllah shah.. sama2 kita.

Qaseh-->Thanks dear.

sahromnasrudin said...

selamat hari lahir, awak...

semoga awak sentiasa mendapat rahmat Allah SWT

Afida Anuar said...

Sahrom, terima kasih. Aminn.. Moga2 Allah juga merahmati awak sekeluarga..

Pencari Cinta Sejati said...

selamat hari lahir, selangkah menuju kematian. Ingat mati selalu yea kak.

Afida Anuar said...

Pencari Cinta Sejati... terima kasih dik...umur makin pendek... kubur kata mari... rumah kata pergi. InsyaAllah, ingat...ingat..

Pencari Cinta Sejati said...

Alhamdulillah..

 

Browse