Musim Nekad...

Friday, October 22, 2010
Jalan lagi sikit nanti jumpa simpang, kat depan simpang belah kanan tu adalah dia tengah senyum menanti kamu. - Cik Ti cakap kat saya pagi tadi.

Saya faham apa maksud tersirat Cik Ti. Jadi saya pun senyum campur nekad. Nekad untuk teruskan perjalanan sampai jumpa simpang yang Cik Ti maksudkan tu.

:)


14 comments:

Abd Razak said...

Salam sdri Afida

Moga saudari sentiasa rahmat dan kasih sayang~Nya serta dilimpahkan kesihatan yang baik..

Pasti dah sampai kat simpang tu dan dah bertemu dengan dia...

ermmm...DIA

:)

Afida Anuar said...

Salam saudara abdul razak..

alhamdulillah, rahmat Allah itu dikurnia dalam pelbagai cara ...saya di sini pun sihat2..moga saudara di sana pun begitu jua..

ahaaa..ni mesti fikiran saudara ke situ kan? hehe..nampaknya saudara silap ni..

nanti la saya bagitau dia yang saya maksud kan tu apa..insyaAllah....tunggu ya..;)

sahromnasrudin said...

salam ziarah...cik ti juga adalah rakan sepejabat saya..kependekan dari siti ^_^

uNcLeJoE said...

simpang empat ke simpang tiga? pernah jumpa tak simpang 2.. ada kat dalm kampus UM...erkkk

nahmy said...

'cik T simpang' mmg selalu cakap camtu...sbb tulah org panggil dia 'cik T simpang'....

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Hai, belum habis assignment sedia ada yg hendak dibuat, dah ada temujanji dgn `client` lain? Atau lain macam je, macam bunyi `musim nekad` dah nekad hendak beralih kerjaya ke? Atau... dah jumpa siDia yg dapat melepasi UAT dan SIT dlm kehidupan sebenarnya? Baik juga, Cik Ti ni yeee!

Afida Anuar said...

@Sahrom-->salam sahrom...cik Ti saya ni bukannya nama Siti;)

@Uj-->Ahaaa UJ, tak pernah pulak fida dengar simpang dua...
yg ni memang simpang 4!..hehe

@Nahmy-->heheh nahmy..ada ada je..

@Tajnur-->Waalaikumusalam wbt! errr.. tajnur ni macam ada six sense jer!!... ok ok,to be frank.. salah satu andaian tu betul!huhu..

aideeb said...

kalau ramai yg tgh senyum..yg mana satu?

naimisa said...

jangan buat U turn. haha

Afida Anuar said...

Aideeb-->ahaaa....tanya sama hati, dia yang paling tahu. mesti dia dapat teka yang mana satu..eceh..

Naim-->aaaa..insyaAllah tak naim..doakan!..

Rashid said...

ehemm ehemm .. tak sabar nak tau ni ..

UstazCahaya said...

Salam Fida.

T yang saya tau, terhad sangat. Terminator, t-rex, twitter.. and You Tube..

All The Best, may Allah Bless.

*Jika ada wangi bahagia, simpan dalam botol, kirim ke saya juga ya. Hehe ;p

aliff muhammad said...

Afida,

All the best dear. Good Luck.

Afida Anuar said...

Cikgu Rashid-->sabar cikgu..sabar...hehe

Ustaz Cahaya-->Salam ustaz..ustaz mau juga? nnti saya kirimkan pada bayu yang berhembus... insyaAllah sampai kat ustaz nanti;)

Aliff-->Thanks alip... really appreaciate it..

 

Browse