Iklan..

Friday, July 17, 2009
Agak-agak kalau gambar macam ni, bole buat iklan poster tak? Seperti kata Saizul...hehe

PS: Ketua Penguji Projek 'Pecah Penjara' yang sudah berangkat pulang ke India bersama baju batik hadiah daripada kami, bergambar bersama kami buat terakhir kalinya.. owhh Saizul tiada dalam gambar..

9 comments:

saizulhafiz said...

sedih aku neok gmbr ni...asyik aku je xde...nk buat cmner raj hire aku official photographer

Afida Anuar said...

alolololo..sedihnyer dia...

ala,banyok doh kang aku amik gmba mu,kira ok la tuh, yg gambar 'iklan' ni jek takdok..hehe

natni said...

org wa banu nisa ajiz asri pon tade gk dlm gmba nih...sob3

sapela kami neh =(

:.Yus.: said...

blk dh ye..erm nnt sp plak jaga korg kt sana...

formation tu penah kami gn amk gmbr ms fyp dl..hehe

~~Noly said...

cntik bju batik tuh..hehe

baanu said...

bagus la cara saizul ambil gambar inie..

mcm movie ke drama punye ad...

pelakon utama di tgh(dgn senyuman lebarrrr)..n pelakon tambahan/undangan in V shape..

saizul, biasa la itu...mana ada camera man muncul di movie... bakatnye di belakang camera (kamu mmg berbakat...)

Afida Anuar said...

Intan-->erkk..intan jangan la mcm tu..sedey tau..huhuhu

Yus-->jaga diri sendiri..hehehe

Noli-->orang tudung krim tu cantik tak??hehehe

Baanu-->heheh..baanu,smpat relate ngn movie pulak

baanu said...

betul3...tudung krim itu cantik!!
;p

Afida Anuar said...

hehee..thanks baanu:D

 

Browse