Jemari Yang Terkehel...

Sunday, May 10, 2009
Pemilik Kisah Klasik Untuk Masa Depan telah tag aku. Lama tak kene tag. Lama jugak aku mengabaikan online jurnal ni. Jadi, aku pun layan jek la.


Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda. /Done

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Cik Kay merupakan pemilik kisah klasik untuk masa depan. Cik Kay atau nama sebenar beliau Khairini Kamarudin merupakan seorang jurutera di salah sebuah syarikat kejuruteraan yang terkemuka di ibu kota. Sudah setahun aku mengenali beliau melalui aktiviti 'blogging' ini. Pada bulan ramadhan tahun lepas, kami akhirnya bertemu ketika sama-sama dijemput untuk berbuka puasa di rumah Incik Khairi dan isteri. Kay sangat peramah orangnya. Baru pertama kali berjumpa, terasa sudah lama aku mengenali beliau. Tidak hairanlah aku begitu senang untuk berkongsi apa jua masalah dengan beliau. Kay..terima kasih kerana sudi mendengar;)

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

-Peminat tegar sup dan tomyam.
-Terlalu geli bila melihat ular dan cicak.
-Memandu kereta ber'berkaki ayam'
-Anak sulung dari 8 orang adik beradik. Ramai kan adik-adik aku? eheh
-Hobi aku memasak...hehe. (silalah percaya)
-Suka baca buku, tapi dah seminggu lebih tangan aku ni tak sentuh buku...erkk.
-Mereka bilang, aku ni seorang yang tabah.. aku iyekan jek;)
-Bulan lepas, berat badan aku naik 2kg!! huh!
-Percaya akan cinta pandang pertama...Ohh Incik Hitam...hehe
-Bendul aku bakal dilangkah oleh adik lelaki aku tidak lama lagi...hurmm....

p/s: No 4 dan 5 aku abaikan. Jari aku sudah terkehel.. ohh tidak!!!.. tolonggggggg.. tolonggggggggggg;)

hehehehe

6 comments:

Kehelan said...

salam... kay dh lama resign jadik jurutera... pencacai jek skrg... :P

Afida Anuar said...

Iyo la tuh kay..tak kira....nk kate kay ni engineer gak...hehehehe

jemari-sepi said...

tak baik cam tu kay...AMIN kan ajer..mana tahu masin..rezeki kan..

Rashid said...

Salam
Naper ek org pompuan suka pandu berkaki ayam? Kena buat kajian ni..Incik hitam.. hehe. adake cam tu pula..

Afida Anuar said...

Jemari-sepi-->Kay memang camtu..hihi..

Cikgu Rashid-->Salam..entah la cikgu, bila berkaki ayam tu, buat sy rasa selesa..bila berkasut atau sandal tuh, betul2 tak selesa..huhu
Incik Hitam?hihi..sbb dia hitam legam..kembang pulak tuh...haihh...tp sebab cinta pndang pertama punye pasal..hihihi...

p/s:Incik Hitam tu, kereta la cikgu..jangan salah faham ek...hikhikhik

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes

 

Browse