Lawan Fitrah

Wednesday, November 04, 2009
Shift 7pm-7am 1 november 2009. Subang.

Pertama kali dalam hidup satu malam suntuk aku tak tidur. Keesokan harinya otak rasa weng semacam. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat 'cut over' projek ni berjalan lancar. Cuma 2 malam aku merasa keje shift malam sampai pagi. 2 malam tu pun dah cukup untuk mengharu birukan segala proses biologi badan aku. Kalau 6 malam, waAllahualam, tatau la nak jadi apa dengan aku.

Terfikir jugak macam mana la orang-orang yang bekerja di malam hari mampu bertahan sampai bertahun-tahun. Dah biasa kot!...

PS: Apa la yang Incik Ajis sengih sorang-sorang kat belakang tuh, isk isk isk..

16 comments:

Khairi said...

hoo... dah jadi kelawar dah. ;)

pstt... Fida, x takut ke mlm2? erk.

saizulhafiz said...

power satyamite!!!

M@YaZ said...

ajiz penah tak sengih ke?

Noli said...

bravo kak fida..bravoo..

nobuta said...

malam masih muda..mengarut je aku ni hehe

putri_xue said...

cuba tanya laili..
dia weng tak setahun shift malam kat gsk nun..hahah

Kehelan said...

meh la singgah sekejap kat teratak kami...

Afida Anuar said...

Khairi-->hehe..tak takut pun;) seronok ada la...rupanya meriah jugak kat subang tu memalam... kat hangar kapal terbang riuh semacam..ada jugak engineer kapal terbang keje memalam.......

Saizul-->nama pun satyamite:D

Ajat-->penah2..time dia nak marah...eh..jap...nak marah pun dia sengih...hahahahah...ye ye...dia tak penah tak sengih..kan ajis..hehehe

Noli-->bravo Noli bravo!!!

Nobuta-->hehe,skrang mmg muda..4,5 jam lagi tua la malam tuh..isk aku pun mengarut jugak..hehehe

Im-->erkk...laili kata mmg dia weng pun...hehee

Kay-->kay dah pindah subang ke?

nahmy said...

betulla tuh...ala bisa tegal biasa. dia mana ada kemahuan disitu ada jalan..

Afida Anuar said...

Btul nahmy..klu ikutkan mata memang nak tidur..tp bila ada kemahuan nak siapkan lebih kurang 4000++ ticket booking yang kitaorang tak setel lagi...ngantuk pun entah hilang ke mana..huhu

Tirana said...

Nasib baik belum ada anak..belum ada suami..Kalau tidak, mesti terasa berat hati nak tinggal diorang sebelah malam especially anak la...hehehe

Afida Anuar said...

Kak Tirana...itu la. Pkir2 jugak time pi kje memalam tu..Kalau fida dah ada anak dan suami...kesian terpaksa tinggalkan diaorang...tak sanggupnya rasa....

Dah ada anak nanti, kalau diizinkan suami dan suami pun ada kewangan yang mengizinkan, ingat nak jadi full time housewife macam kak Tirana. InsyaAllah.....

aideeb said...

fida..gottcha

Afida Anuar said...

Deeb!!!!

ammat grimlock said...

uik hanger kapal terbang????
dekat complex B ke?

Afida Anuar said...

incik ammat..kat kompleks A la... meh le jenjalan cni..heheh

 

Browse