Cicah Mencicah..

Friday, November 13, 2009
Sekarang asyik hujan belah petang. Asal petang je hujan, asal hujan je petang. Nasib baik aku suka hujan. Cuma, bilamana hujan di kala petang tatkala kami memulakan perjalanan untuk pulang dari tempat kerja yang jauh berbatu-batu tu, terasa sedikit sedu dalam jiwa.

Bukan sedu disebabkan hujan turun, tapi sedu sebab jem kat jalan memang tak hingatt dunia! Terutama dekat tol pj kat sunway tu. Eh hari biasa memang jem pun kat situ, tapi bila dicampur dengan hujan, jem dia lagi mahsyuk orang kata, hehe...

Jem sapu kat roti, pastu minum pulak kopi panas time hujan petang. Memang mashyuk sangat-sangat...Masalahnya jem yang kami alami ni tak leh sapu kat roti. Jadi apa mau buat?

ermmmmmmmm.......

Apa????? Masukkan tol dalam toster pastu cicah kopi panas?????

12 comments:

joegrimjow said...

kat klantan ujan lebat ooh

Khairi said...

jgn main hujan fida nnt demam hehehe.

asal hujan je jem, asal hujan je jem. Kalau jem kat tol pjs tu, cilok skit masuk umah saya pekena jem nenas ngn roti gardenia pun masyuk hahaha.

Afida Anuar said...

Joe-->kat Putrajaya ni pun,tp hujan mmg best..hehehe....owhh ore kelate ko...salam kenal btw..

khairi-->alamat kopak la awk khairi klu hari2 sy singgah pekena roti gadenia n jem nenas...hehehe...InsyaAllah ada umur nanti sy singgah,lama tak tengok absyar real..tengok lam gambar jek perkembangan dia..

Kurniawan.q said...

salam sahabat sama di jakarta(indonesia) hujan lebat

Putra Al-Maliki said...

nak buat macam mane afida, dah musim hujan.. yang penting afida kene banyak bersabar mase drive kete tue.. jangan terburu2..

nahmy said...

gitule citer kehidupan di bandar yg bertol ni..jam ke apa ke yg masih serghonok terkengkang-kengkang masih si empunya tol.

fndrocka said...

naik komuter lah tak jem..atau naik beskal.huhu

aideeb said...

mu dok sunway gak ker?

Afida Anuar said...

Kurniawan q-->Salam juga dari sahabat dari malaysia..hari ni sepanjang hari mendung di kuala lumpur...

Putra al maliki-->insyaAllah.mmg memandu di dalam kesesakan ni banyak menguji kesabaran..

Nahmy-->dah lama teringin nk bakar tol tu..erkkk

fndrocka-->komuter takde pulak dr putrajaya-subang..klu naik beskal,pengsan dulu kut kat seri kembangan..hehehe

aideeb-->aku duk putrajaya la adeeb. lalu jek kat tol sunway tu..mu duk sunway?kat mana?

ammat grimlock said...

kesimpulannya duk la kat ofis dulu sambil mkn roti sapu jem + air kopi agak dah reda trafic jem baru la balik.tapi klu nk redah gak on time bawak la bekal boleh gak sambil trafic jem mkn bekal roti sapu jem + air kopi . . . akal main peranan cik,wake up wake up u can do it!

Afida Anuar said...

Ammat-->hehehe..satu hal pulak nak makan roti sapu jem..air kopi lam kete tuh..heheh..apa pun mekasih atas idea yang mantapp tuh...cuba buat suatu hari nanti..hehehe

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

 

Browse