Sambung..

Monday, June 29, 2009
Tengok sorang demi sorang kawan-kawan aku sambung master, PHD, terdetik juga di hati aku nak sambung belajar lagi.Tapi, bila fikir nak kene apply loan, nak kene kasi komitmen, nak kene berkorban masa apa bagai, campur sikit kemalasan, bla bla bla, akhirnya hasrat tu aku pendam kan aje. Sampai sekarang.

Dan sekarang. semakin bertambah pulak komitmen yang datang bertenggek di bahu sendiri. Semakin terpinggir pulak hasrat aku itu. Macam mana ni??....Alahaiii...

Dia: Ala, nak seribu daya, kalau tak nak sejuta dalih kan? hohoho...

Erkkkk...

8 comments:

putrixue said...

carik bakal hubby yang nak sambung blaja kat obersi, leh la join skali...kan kan kan...

Tirana said...

InsyaAllah satu hari nanti tentu Fida boleh merealisasikan impian itu.

Kehelan said...

sokong putrixue!

feresa~* said...

xpe k.fida..nak sambung bila2 pon leh..k.fida setelkan apa yg perlu dulu yer..

Anonymous said...

gi la sambung kat univ of sunderland...blh temankan laili.aku risau laili sorang2 di perantauan.kalo ko ada,aku yakin ko mampu menjaganya kerana laili adalah satu amanah!!!

Afida Anuar said...

putrixue-->hurmm..bijak gak idea tu..hihi

kak tirana-->insyaAllah kak tirana. moga hasrat trcapai..

kay-->sokong juge!!! erkk..heeee

cheq-->mekasih cheq..ok..cuba buat apa yg tbaik

anon-->uni of sunderland???di mnakah tmpt itu?wiken br ni aku bksempatan jaga si laili tu..huhuhu

syahza said...

sama la kita. makin tua makin malas

Afida Anuar said...

sama tapi tak serupa...hehehe

 

Browse